Şimdi Ara

Acil Yardim Eski Anakarta Uyumlu Islemci Vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil Yardim Eski Anakarta Uyumlu Islemci Vs.Acil Yardim Eski Anakarta Uyumlu Islemci Vs.Acil Yardim Eski Anakarta Uyumlu Islemci Vs.

Arkadaslar bu anakarta uygun islemci soylermisiniz eski bir pc em var bunu uptade yapmak istiyorum Leagues Of Legends oynaya bilmek icin zaten elimde bir pc em var bu pc yi bir arkadasa verecegim onun icin lol oynatmasi gerekiyor 512mb ekran karti ve İntel Core2 Dou E6300 islemci takili bunu nasil update yapabilirim. simdiden eyw

• Maksimum çift çekirdek desteği var anakartın, zaten eski chipsetli bir anakart. Bu anakart üzerine sistem dizme, yeni bir anakart şart artık.
  • Bi sansimi denemek isterdim arkadasim biraz fakir ve cafeye bile gittigimizde ben ismarliyorum ve ona yardim etmek isterdim zaten atacaktim satici bulamadim arkadasa bir hediye vermek istedim hicmi kurtatir yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: serefkekec1

Bi sansimi denemek isterdim arkadasim biraz fakir ve cafeye bile gittigimizde ben ismarliyorum ve ona yardim etmek isterdim zaten atacaktim satici bulamadim arkadasa bir hediye vermek istedim hicmi kurtatir yolu yok

Güç kaynağı da düşüktür diye tahmin ediyorum, ikinci el ekran kartı olarak R5 230, R7 240, R7 250, GT 730 alabilirsin. RAM'i de 4 GB yap değilse eğer, işini görecektir. Buradayım ben, yardımcı olacağım.
  • güç kaynagı 400w işlemci bula bilirmiyiz pek i
  • quote:

Orijinalden alıntı: serefkekec1

güç kaynagı 400w işlemci bula bilirmiyiz pek i

Güç kaynağın piyasada peynir ekmek gibi satılan 256 bitlik ekran kartları için çok ideal değil, o yüzden yazdığım ekran kartlarının kalibresinde bir kart almalısın. İşlemci için aynı şeyleri söyleyemeyiz zira takabileceğin en iyi işlemciden birine zaten sahipsin; ondan daha iyisi ona benzer olacaktır, fark yaratmayacaktır. Bu arada, forumda birine yanıt verecek veyahut ondan bahsedeceksen, "Alıntıla-Bahset" seçeneklerini kullanmalısın, ki haberimiz olsun, geç yanıt vermekten ya da mesajını görememekten kurtulalım.
  • Kartın sol alt tarafında vida deliğinin orada revizyon numarası olması lazım. Revizyon 3.3 ise beta bios(FFd) ile E8400 destekliyor ama üretici garanti vermiyor. Garanti olsun derseniz, Core 2 Duo E6700(2.66 GHz) veya E4700(2.60 GHz) (20-30 TL) bakabilirsiniz. Ayrıca 4 adet 1 GB DDR2 ram (40-50 TL) bulacaksınız.

2. elde E8400 + G31 anakart + 4 GB ram set şeklinde 120-130 TL civarına bakabilirsiniz. 100 TL civarına da HD6570 veya GT630 (fansız olmasın) bakarsınız. Bütçeyi arttırabilirsiniz işlemciyi 4 çekirdekli (Q6600, Q9300/Q9400/Q9550, Xeon E5440/E5450) olarak da alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.