merhaba arkadaşlar İnternet Explorer de açılan bir sayfada bir linke sağ tuş tıklayıp yeni sayfada aç dediğimizde yeni açılan dayfanın sürekli tam ekran olarak gelmesi için ne yapmamız lazım. sakın bana tam ekran yapıp kapatıp tekrar aç demeyin çünki onu çok denedim
doru söölüyosun ben sag tıklayıp aç olayını atlamışım..biras deniyim baqim hiç karşılaşmamıştım bööle bişiler.. Galiba formda karşılaşmamış 100 tne okunma war ama kimse cewap weremio..
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
doru söölüyosun ben sag tıklayıp aç olayını atlamışım..biras deniyim baqim hiç karşılaşmamıştım bööle bişiler.. Galiba formda karşılaşmamış 100 tne okunma war ama kimse cewap weremio..
hadi hocam bi gayret buluver yoksa patronun gözünden iyice düşücem sabahtan beri sormadığım kişi kalmadı görünüşte basit birşeymiş gibi geliyor fakat hiçte öyle değilmiş
sorry bulamadım abi ne illet bişimiş..normal tık yapıp açınca benim yöntemle oluyo ama yeni pencerede açınca olmuyo..wala eskiden tam ekran geliyosa sistem geri yüklemesiyle eski bi tarihe gitmeni öneririm... Bulamadım moralim sinirlendi..
teşekkürler sorunu çözdüm ilk açılan explorer sayfasını üst tarafa çift tıklayarak küçülttüm ve senin dediğin gibi control tuşuna basılı tutarak sayfanın boyutunu ayarladım ve oldu çok teşekkür ederim yardımların için arkadaşım ellerine sağlık