Bildirim
ACİL YARDIM firmware yükleyelim dedik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya firmware ne yaaaa biri banada annatsııııııııııınnnn sessss istiyoruummm seeeesssss -
BENDE DE AYNI SORUN VAR ARKADAŞLAR BİRİ BİZE YARDIM ETSİN MP4 LERİMİZ ÇALIŞMMIYORRRRRRRRRrrr -
arkadaslar bendede buna benzer bır sorun vardı pc format attım ve sorunum cozuldu sız mp4 taktıgınızda pc tanıyorsa tekrar upgrade edın oluyor bu olmassa gıdın baska bır pc deneyın derım -
arkadaşım farklı 2 pc de denedim büyük ihtimalle yanlış firmware yükledim pc görüyor fotmatlaya biliyorum hatta ekran açılıp kapanıyor ama 2 gündür uğraştığım halde sorunu bir türlü çözemedim -
quote:
Orjinalden alıntı: brice
BENDE DE AYNI SORUN VAR ARKADAŞLAR BİRİ BİZE YARDIM ETSİN MP4 LERİMİZ ÇALIŞMMIYORRRRRRRRRrrr
çözersem sanada yardımcı olurum arkadaşım -
pc cihazı ne olarak görüyor, yani cihazı tanıdıgında arac cubugunda beliren baloncuk da ne yazıyor? -
generic usb disk yani çıkarılabilir disk daha öncede öyle görüyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X