Bildirim
ACİL YARDIM firmware yükleyelim dedik
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ya firmware ne yaaaa biri banada annatsııııııııııınnnn sessss istiyoruummm seeeesssss -
BENDE DE AYNI SORUN VAR ARKADAŞLAR BİRİ BİZE YARDIM ETSİN MP4 LERİMİZ ÇALIŞMMIYORRRRRRRRRrrr -
arkadaslar bendede buna benzer bır sorun vardı pc format attım ve sorunum cozuldu sız mp4 taktıgınızda pc tanıyorsa tekrar upgrade edın oluyor bu olmassa gıdın baska bır pc deneyın derım -
arkadaşım farklı 2 pc de denedim büyük ihtimalle yanlış firmware yükledim pc görüyor fotmatlaya biliyorum hatta ekran açılıp kapanıyor ama 2 gündür uğraştığım halde sorunu bir türlü çözemedim -
quote:
Orjinalden alıntı: brice
BENDE DE AYNI SORUN VAR ARKADAŞLAR BİRİ BİZE YARDIM ETSİN MP4 LERİMİZ ÇALIŞMMIYORRRRRRRRRrrr
çözersem sanada yardımcı olurum arkadaşım -
pc cihazı ne olarak görüyor, yani cihazı tanıdıgında arac cubugunda beliren baloncuk da ne yazıyor? -
generic usb disk yani çıkarılabilir disk daha öncede öyle görüyordu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- media markt ödeme reddedildi
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- bose quietcomfort ultra earbuds
- jbl kulaklık bataryası
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi oyuncu kulaklığı
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- airpods sıfırlama
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X