Şimdi Ara

ACİL YARDIM FOCUS 1.6 ECOBOOST VS ASTRA GTC KULLANICILARI YARDIMINIZ GEREKLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anilsengenc

evet maalesef gördüğüm kadarıyla bu araçların kullanıcıları pek yok bir de model forumlarına yazmaya karar verdim görünen sorun tek sıkıntı o soru işte sıradan ve güçlü mü, şık ve orta güçlü mü ama öğrenmek istediğim bunlardan önce yol tutuş ve sessizlik ama onlar da çok yakınlar gibi duruyor
    bi de bir metronom bir desibelmetre olmadığımıza göre ya da ivmeölçer bu ölçümler çok farketmiyor anlaşılan
    uzun sürede kullanıcı yorumlarına da ihtiyacım var bu arada tabii ki

biraz karışık bi mesaj oldu ama anlaşıldı umarım:)

Model forumlarında yazmanız daha iyi olur fakat umarım onlar marka takıntısı yapmazlarİnşallah istediğiniz aracı alırsınız.

• yakın bir arkadaşımda 1.6 180 gtc var. iki defa uzun yola çıktık. kendimde vectra c kullanıcısıyım senelerdir. araç performans olarak çok tatmin edici. yol tutuşu harika. 3.20 d ve 180 ile kapıştık ankara istanbul arası dikiz aynasından ikiside hoş görünüyordu. bence test sürüşüne çık heyecanı yaşa. soruların olursa pm atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

evet maalesef gördüğüm kadarıyla bu araçların kullanıcıları pek yok bir de model forumlarına yazmaya karar verdim görünen sorun tek sıkıntı o soru işte sıradan ve güçlü mü, şık ve orta güçlü mü ama öğrenmek istediğim bunlardan önce yol tutuş ve sessizlik ama onlar da çok yakınlar gibi duruyor
    bi de bir metronom bir desibelmetre olmadığımıza göre ya da ivmeölçer bu ölçümler çok farketmiyor anlaşılan
    uzun sürede kullanıcı yorumlarına da ihtiyacım var bu arada tabii ki

biraz karışık bi mesaj oldu ama anlaşıldı umarım:)

Model forumlarında yazmanız daha iyi olur fakat umarım onlar marka takıntısı yapmazlarİnşallah istediğiniz aracı alırsınız.

hadi bakalım inşallah:) focus tan başka araç kullanmak isteyen astra gibi şık bir araç isteyen biri olarak model forumlarına taşlanmaya müsait bir profil çiziyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

yakın bir arkadaşımda 1.6 180 gtc var. iki defa uzun yola çıktık. kendimde vectra c kullanıcısıyım senelerdir. araç performans olarak çok tatmin edici. yol tutuşu harika. 3.20 d ve 180 ile kapıştık ankara istanbul arası dikiz aynasından ikiside hoş görünüyordu. bence test sürüşüne çık heyecanı yaşa. soruların olursa pm atabilirsin.

Astra 3.20d nin harcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 6 Şubat 2013; 22:36:43 >
  • quote:

yakın bir arkadaşımda 1.6 180 gtc var. iki defa uzun yola çıktık. kendimde vectra c kullanıcısıyım senelerdir. araç performans olarak çok tatmin edici. yol tutuşu harika. 3.20 d ve 180 ile kapıştık ankara istanbul arası dikiz aynasından ikiside hoş görünüyordu. bence test sürüşüne çık heyecanı yaşa. soruların olursa pm atabilirsin.

bir vectra sahibinin astra 3kapıyı beğenmesi güzel bir kriter astra adına:)
  • şahsen tasarımın ve otomatık olmasından dolayı astrayı seçerdim .

ama citroen ds4 de çok güzel seçenek inceleyin derim .
    ilan fikir amaçlı ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-ds4-1.6-thp-156bg-bronz-kahve-full-plusfull-ve-ekstralar-110810642/detay
  • quote:

quote:

nickten de anlaşılacağı üzere opel olsun çamurdan olsun.
    2 sene 2oo0 model vectra cd. 2000cc kullandım
    ondan sonra ;
    5 sene 2003 model vectra c ye bindim
    2 senedir de 2008 model vectra c2 kullanmaktayım.
    biraz param olursa bunu satıp 1.6 insignia sport tourer almak. biraz birikim yapmam lazım ancak.

ayrıca eski opel modellerinede ilgim var. 65-75 model arası bir opeli alıp güzelce bakım yapıp haftasonları kullanmak istiyorum.
    kısmetse aşağıdaki aracı alacağım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-orjinal-olimpia-110486501/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

şahsen tasarımın ve otomatık olmasından dolayı astrayı seçerdim .

ama citroen ds4 de çok güzel seçenek inceleyin derim .
    ilan fikir amaçlı ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-ds4-1.6-thp-156bg-bronz-kahve-full-plusfull-ve-ekstralar-110810642/detay

ds4 çok beğendiğim bir araç ama yüksek fiyat verdiler galeriden 2. ele de pek güvenemiyorum, ama güzel araçlar olursa 2. elde 50-55 arası düşünebilirim o da pek bulamadım malesef
    focusu çok kullandım hatta ford markada baya kullandım o yüzden farklı markalara yönelmek istedim
    tasarım ve otomatik açısından bende aynı fikirdeyim

• quote:

quote:

quote:

nickten de anlaşılacağı üzere opel olsun çamurdan olsun.
    2 sene 2oo0 model vectra cd. 2000cc kullandım
    ondan sonra ;
    5 sene 2003 model vectra c ye bindim
    2 senedir de 2008 model vectra c2 kullanmaktayım.
    biraz param olursa bunu satıp 1.6 insignia sport tourer almak. biraz birikim yapmam lazım ancak.

ayrıca eski opel modellerinede ilgim var. 65-75 model arası bir opeli alıp güzelce bakım yapıp haftasonları kullanmak istiyorum.
    kısmetse aşağıdaki aracı alacağım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-orjinal-olimpia-110486501/detay

opel alan vazgeçemiyor mu nedir:)

• quote:

3.20d zor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

3.20d zor biraz.

kendim kullandım aracı. ankara ist arası metro tesislerinden 3.20d süren arkadaşla beraber çıktık. parkta araçlar yan yanaydı yıkamacı yıkamış ikisinide. 3.20d ci arkadaş dedi güzel arabaymış teşekkür ettik. 2.0 motor mu dedi yok 1.6 dedik. gülümsedi biraz sonra aynı anda hareket ettik 20 km peş peşe kapıstık ama yetişemedi. sonra 4lü leri yakıp son verdik yarışa. fazla riske atmamak gerek diğer araçlarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 7 Şubat 2013; 21:42:43 >

• Focus 180 ini çok yabana atmışsınız ağırlığına göre muazzam bir motor gücü var ;veriler Ford Almanya sitesinden

http://www.ford.de/Pkw-Modelle/FordFocus/LeistungEffizienz

5 kapı(hb) modeli için

134 kw (182)ps ortalama yakıt 5,9litre Son hız 222 km 0-100 7,9 sn. Ağırlık 1333 kg.

Bu da videolu anlatım olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonics -- 7 Şubat 2013; 22:06:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tonics

Focus 180 ini çok yabana atmışsınız ağırlığına göre muazzam bir motor gücü var ;veriler Ford Almanya sitesinden

http://www.ford.de/Pkw-Modelle/FordFocus/LeistungEffizienz

5 kapı(hb) modeli için

134 kw (182)ps ortalama yakıt 5,9litre Son hız 222 km 0-100 7,9 sn. Ağırlık 1333 kg.

Bu da videolu anlatım olsun

otohaber atmış yabana

veriler bakılan daha iyi olduğunu gösteriyor tabi

kullanıcılarını bulsam kullanım konusunda yorumlarda yardımcı olucak bana

• arkadaşlar herkese yardım ve yorumlar için tşk ederim ancak çok acil bir harcama yaptığım için (308 ile kaza yaptım) maalesef şu sıralarda araç değiştirme gibi bir aksiyon yapamıyorum
    tşkler
  • KONUYU HORTLATAYIM DEDİMDE focus 1.6 ecoboost kullanıcısıyım. arabanın performansı beklediğimden iyiydi konfor desen astra gtc ile kıyaslanmayacak kadar iyi (tabi fiyat aralığına göre) yakıt olarakta normal 1.6 motorlardan fazla yakmıyor. yalıtımı iyi. sorucağınız sorular varsa cevaplamaya çalışırım
  • Cool_win kardes bende sedan ecoboost almayi düşünüyorum performans yakit ve varsa kronik sorun vs anlaminda bilgi verebilir misin performansli kullanim sehi ici sert yumusak kullanimda nasil bir tuketimi var... birde gaz tepkileri ara hizlanmalari ve kalkislari nasil gozlemledigin kadariyla bilgilendirirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.