Şimdi Ara

Acil Yardım Gerekior İngilicesi Olanlar Mutlaka Baksın Pls..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce karus human seç die bi seçenek gelmişdi yanlışlıkla karusu seçtim o ğünden beri şu sorunlarla karşılaşıorum char gelirken etrafı karuslarınki gibi ve Skill tablosu orc mage gibi görünüor master bölümüm kayboldu bu bugu nasıl çözebilirim
    Ticket attım şu geldi çeviri lazım

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I apologize that I will be unable to resolve this issue personally and must escalate this to another department. Please be assured that your issue will be resolved as soon as possible. Should you have any other concerns, please submit another ticket with as much specific information as possible. Thank you for your patience while we work to resolve this for you. -Knight Online Customer Support Team

• 1.ticket in ne olduğunu tam bilmiom ama eğer ticket mektup gibi bişi ise ingilizce atmışındır ingilizce bilion demek buda
    2.skillerin zaten bölümlerde gözüküo isim e bakma sorun olmaz master içinde pek bi yorum yapamıcam
    3.karus seçtiysen nie human gözüküon ve neden human eslant ındasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Doruk. -- 7 Şubat 2007; 18:30:28 >
  •  Acil Yardım Gerekior İngilicesi Olanlar Mutlaka Baksın Pls..!!

Birde char girerken etrafı karus ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz1905

Birde char girerken etrafı karus ..

zaten karus u seçmedin mi ya off ilk mesajında karus human seç dedi de karus seçtim yazmışın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Doruk. -- 7 Şubat 2007; 18:31:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cypherking

1.ticket in ne olduğunu tam bilmiom ama eğer ticket mektup gibi bişi ise ingilizce atmışındır ingilizce bilion demek buda
    2.skillerin zaten bölümlerde gözüküo isim e bakma sorun olmaz master ın da açık mı değil mi onu süle
    3.karus seçtiysen nie human gözüküon ve neden human eslant ındasın

Kardeş 1. si ben zaten humandım serverlar res atıldında karus human die bişi geldi yanlışlıkla karus dedim
    2. si master var ama master bölümü gözükmüor 62 tozu çekemiorum...

• Hadi Beyler biraz ilgilenin pls ...
  • Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I apologize that I will be unable to resolve this issue personally and must escalate this to another department. Please be assured that your issue will be resolved as soon as possible. Should you have any other concerns, please submit another ticket with as much specific information as possible. Thank you for your patience while we work to resolve this for you. -Knight Online Customer Support Team

Bunu Bari Çevirin ya yardım edecek yok mu ...?
  • Koskoca Forumda İngilizce bilen yok mu şimdi
  • Yuh ya Hakkaten saolun forum baya ilerlemiş gereksiz topicler olsa herkes üşüşür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.