Şimdi Ara

Acil yardim gerekli - ABD den Motorola SB6121 aldim, ancak getireyim mi bilemiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ABD den Motorola SB6121 modem aldim ve birkac gune donecegim.

Forumda cok net bilgiler bulamadim TR de calisacagiyla ilgili ve getireyim mi, yoksa burada iade mi edeyim bilemedim.

Acil yardima ihtiyacim var, bilgi verebilecek olan birileri varsa lutfen yardimci olursa ok sevinirim.

Tesekkurler simdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet çalışır problem olmaz, rica etsem bana SB6120E modem alabilir misiniz ? Ankara'da size parasını elden vereyim ?
  • Hocam malesef zamanim yok.

Calismadigi, sorun yarattigi ve yeni firmware gerektigi ile ilgili bilgiler var sitelerde, eminmisiniz calisacagina?

• eskiden problem vardı docsis 3.0 modemlerle alakalı, sisteme genel güncelleme yapıldığında mac adresleri sistemden düşüyordu docsis 3.0 modemlerin, tekrar kayıt ettirmeniz gerekiyordu ancak 40-60mbps tarifeleri geldikten sonra sorunu çözdüler, o tarifeleri kaldırdılar 50-100mbps oldu.
  • Siz neden 6120 almak istiyorsunuz, 6121 daha yeni bir model. Ben de yeni oldugundan getirmeye cekiniyorum aslinda. Firmware le ilgili de bir problem yasamayiz degil mi o zaman. Tesekkurler bu arada bilgilendirmeler icin.

• elimde Linksys EA6500 Router var, kablosuzu ondan kullandığımdan wi-fi'li modellere ihtiyacım yok. SB6120E'de tek gigabit portlu docsis 3.0 modem.
  • Bunda da wi-fi yok. Tek port kablo modem bu da.

İste yeni model oldugu icin cekiniyorum getirmeye.

• 7 TL ye Konya sokaktan bir adaptör ile direk bağladım ve sorunsuz bir şekilde, canavar gibi çalışıyor modem.

Getirecek veya alacaklara duyurulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.