Şimdi Ara

Acil yardim görüşleriniz önemli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba bu benim actigim ilk konum o yüzden hatam varsa şimdiden affola :)

ben elektrik elektronik mühendisliği okuyacam kardeşim de mimarlık bölümü okuyacak(ayni şehir istanbul) 6000 tl lik bir bütçemiz var ve ikimizde oyun oynamayı severiz.Şu konuda kararsiz kaldık oyun kasası mi dizelim yoksa 2 tane laptop mu alalım.Taşınabilirlik te bizi düşündürüyor
    Sizin önerilerinizi nedenleriyle bekliyorum.(Bu arada hic kasa toplamadim önceden onun için pek bilgim yok ama yardımcı olacak bir arkadaş var)Yinede önerilerinizi duymak isterim.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim size tavsiyem, 1000 lira civarında iki tane laptop alıp office, video, ödev vb. işlerinizi laptoptan halledip canınız oyun isterse de 4000 liralık sistem ile canavar gibi oynamanızdan yana olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem elektrik elektronik mühendisi olmak istiyorsun. öyle klasik devlette işe girip sabit maaş alan mühendislerden olma. yaraıcı işler yapan,yeni şeyler icat eden mühendis olun.

o yüzden 6000tl bilgisayar almaktansa sana nacizane tavsiyem şundan al bir tane tuhuaf tuhaf icatlar yap. http://urun.n11.com/diger/raspberry-pi-3-model-b-made-in-uk-tutacak-hediye-P109466983?cid=604001&gclid=CjwKEAjwgdS-BRDA7fT68f6s8zMSJADZwHmvPFKs01F4ILvO_kiRYGFXdAfh7UvHQL8kXpa-Ms0TFhoCoBDw_wcB&gclsrc=aw.ds

• Sağol mesajın için bende memur hayatı yaşayabilecek biri değilim zaten diğer öneri ne gelirsek daha onlarla uğraşabilecek kalifiyede değilim :) ama umarım bir gün bebeklerin oyuncaklarıyla oynadigi gibi bende bunlarla oynarım :) ben sizden sistem tavsiyesi isteyeceğim yinede :) teşekkürler şimdiden:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane oyun laptopu alırsın 3 milyara
  • laptoptan oyun oynamak sarmıyor.bence iki tane 750tl lik laplop okula falan götürmek için.
    geriye kalan parayla 1 tane sağlam masaüstü oyun PC si.
    Acil yardim görüşleriniz önemli!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.