< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 18 Eylül 2023; 10:26:26 > |
Silinebilr.....
-
-
yenilenmiş telefon biraz şans işi bazıları düzgün çıkabiliyor ama çoğu sorunlu. Telefondan beklentiniz yada en çok kullandığınız özellikler neyse o yönde seçim yapmak daha iyi olur. Yerinizde olsam daha çok güncelleme desteğinden dolayı samsung tercih ederdim. A34 yada A54 bakabilirsiniz.
-
Cevaplar için teşekkurler. Hala araştırıyorum; Sanırım 1 hafta kadar araştırıp sonra karar verıcem. Güncelleme desteiği tabi önemli fakat bütçe dahılınde tel satın alıcam. Fakat samsung a34 ve a54 çok basit duruyorlar.
-
çokmu çok kararsızım alayimmı almıyayımmı diye !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 19 Ağustos 2023; 4:9:55 >
-
Honor X9A ya da Galaxy A34
-
Teşekkürler cevap için fakat; a34 çok basıt gozukmekte bana gore malesef.
Honor X9a (128 GB) - Redmi Note 12 Pro - Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey
Hangi işlemcili; redmi note 12 pro 8-256 | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Ağustos 2023; 6:5:36 >
-
samsung dışında diğer markalardan tercihim poco f5 olurdu özellik bakımından çok iyi ve uzun zaman iş görür ancak o da sanırım bütçeyi biraz aşıyor.
-
cevap ıcın tesekkurler ama en ucuz 19 k tl ffiyatı. Benım butcemı malef asmakta. ama arastırdım baya guclu bır telefon.
Xiaomi Poco F5 12 256 GB Siyah Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X