< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 18 Eylül 2023; 10:26:26 > |
Silinebilr.....
-
-
yenilenmiş telefon biraz şans işi bazıları düzgün çıkabiliyor ama çoğu sorunlu. Telefondan beklentiniz yada en çok kullandığınız özellikler neyse o yönde seçim yapmak daha iyi olur. Yerinizde olsam daha çok güncelleme desteğinden dolayı samsung tercih ederdim. A34 yada A54 bakabilirsiniz.
-
Cevaplar için teşekkurler. Hala araştırıyorum; Sanırım 1 hafta kadar araştırıp sonra karar verıcem. Güncelleme desteiği tabi önemli fakat bütçe dahılınde tel satın alıcam. Fakat samsung a34 ve a54 çok basit duruyorlar.
-
çokmu çok kararsızım alayimmı almıyayımmı diye !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 19 Ağustos 2023; 4:9:55 >
-
Honor X9A ya da Galaxy A34
-
Teşekkürler cevap için fakat; a34 çok basıt gozukmekte bana gore malesef.
Honor X9a (128 GB) - Redmi Note 12 Pro - Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey
Hangi işlemcili; redmi note 12 pro 8-256 | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Ağustos 2023; 6:5:36 >
-
samsung dışında diğer markalardan tercihim poco f5 olurdu özellik bakımından çok iyi ve uzun zaman iş görür ancak o da sanırım bütçeyi biraz aşıyor.
-
cevap ıcın tesekkurler ama en ucuz 19 k tl ffiyatı. Benım butcemı malef asmakta. ama arastırdım baya guclu bır telefon.
Xiaomi Poco F5 12 256 GB Siyah Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
-
Benzer içerikler
- internetten telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung türkiye garantili ne demek
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- samsung a15 alınır mı
- telefon tavsiyesi 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- secure folder nedir
- telegramda video izleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X