Şimdi Ara

Ciddi mantıklı tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üni hazırlıkken 12. sınıf olan farklı şehirden sevgili olduğum 6 aylık ilişkimiz olan bir kız var sevgili olduğumuz zamandan beri sürekli üni açılsın buluşucaz geleceğim yanına diyor şuan ünisi açıldı kız üni 1 ben de üni 1im haftasonu boş evine vs gitmeyecek gel diyorum gelemem cesaretsizim diyor 1 ay 2 ay sonra gelebilir misin diyorum bilmem diyor şuana kdr niye gelcem diye umut verdin diyince özür dilerim diyor gelmeme sebebi tamamen ailesinin öğrenmesinden korkuyor sürekli ayrılmakla alakalı konuştuk bugün beni sevdiğine eminim ve bende seviyorum ben yanına gidebilirim ama ben kaç defa gitsem de o gelmeyecek bu belli oldu niyetim bitirmek değil o da şuan sürekli seviyorum bitirmek istemiyorum diyor sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ilk olarak ciddi istiyorsan konu disi ozele acmaliydin.

Ikincisi, neden ayni sehre gitmediniz universite olarak peki? Ya da kiz sana gelse ne oluyor, sen ona gidiyorsun iste, cok mu sart? Gelmiyorsan para gonder, ben geleyim de. Millet uzun yillar boyu internetten iliski yurutuyor, sen okul daha yeni acilmisken gelmedi diye seviyorum, ayrilmak istemiyorum diyorsun.

• uzun mesafe iliskisi zaten yuruyebilecek bi iliski degil. hele birde ikinizde uniye yeni baslamssiniz herkesin herkese yurudugu ilk yilda farkli sehirlerde whatsapp uzerinden iliski yurutmek cok zor olur. sal gitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.