Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Arkadaşlar Konu Ciddi.Bana Lütfen Doktor Önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konunun sağlık olduğunu ve benim hayatım için ciddi bir şey olduğunu söylemek istiyorum.Lütfen dalgaya almayın bu bölüme açma sebebim gören insan sayısının daha fazla olması ana bölümünde maalesef cevap alamıyorum bir tek burda ümidim kaldı.

Şimdi arkadaşlar son 1 yıldır bazı bağırsak rahatsızlıkları yaşıyorum.Her gittiğim doktor farklı bir şey söylediği ve verdikleri ilaçlar işe yaramadığı için gelişigüzel doktora gitmekten ümidimi kestim.

Gastroentoloji konusunda Türkiyede (önceliğim izmir ve eskişehir) bana tecrübeli yani orta yaştan biraz büyük olursa daha bile iyi olur bildiğiniz,namını duyduğunuz bir doktor var mı ? İnsan sağlığına paradan daha fazla önem veren ve işinde gerçekten başarı bir gastroentoloji doktoru arıyorum.

Lütfen biliyorsanız okuyup geçmeyin,bildiklerinizi lütfen yazın.

• Geçmiş olsun. Trabzonda prof dr. Orhan Özgür var. Numarasını bul görüş istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hastalığın semptomları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

Geçmiş olsun. Trabzonda prof dr. Orhan Özgür var. Numarasını bul görüş istersen.

Çok teşekkür ederim,araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

Hocam hastalığın semptomları nedir?

Ah be hocam neler neler 1 yılda o kadar farklı şeyler yaşadımki ruh sağlığıma kadar etki etti
    Candida denen mantardanda şüpheleniyorum.Dilimin üzerinde bu şikayetler başladığı zamandan beri beyaz kabarcıklı bir tabaka oluştu normalmi bilmiyorum ayrıcı iki tanede kırmızı kabarcık çıktı.Bende hastalığımın ne olduğunu bilmiyorum öğrensem bir şekilde çözüm bulunur ama günümüz bazı doktorları yüzünden sadece para olarak görüldüğümüz için pek takmıyolar sadece kan testi yapıp formaliteden gönderdiler sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanSi.

quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

Hocam hastalığın semptomları nedir?

Ah be hocam neler neler 1 yılda o kadar farklı şeyler yaşadımki ruh sağlığıma kadar etki etti
    Candida denen mantardanda şüpheleniyorum.Dilimin üzerinde bu şikayetler başladığı zamandan beri beyaz kabarcıklı bir tabaka oluştu normalmi bilmiyorum ayrıcı iki tanede kırmızı kabarcık çıktı.Bende hastalığımın ne olduğunu bilmiyorum öğrensem bir şekilde çözüm bulunur ama günümüz bazı doktorları yüzünden sadece para olarak görüldüğümüz için pek takmıyolar sadece kan testi yapıp formaliteden gönderdiler sürekli.

Hocam bende de 6 aydır ishal, kabızlık, gaz sıkışması, karın ağrısı, anüste yanma gibi sorunlar var. Babamda ibs var bu yüzden genetiktir diyip geçiştirmiştim ama son 1 aydır şikayetler arttı. Haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Doktor randevusu almadan önce doktor yorumlarına baktım ve en güler yüzlü, ilgili doktoru seçtim.

• Ankara maras antep adana osmaniye

Buralarda iyi gastro doktoru yok bunu soyleyebilirim

Bende paradan once hastayi dusunen gastrocu arayisindayim

Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla iyi bir doktor lazım ya gittiğim doktorların bir kısmı ibs diyor bir kısmı bir şeyin yok stresten diyor bir kısmı ibs olabilir ama emin olamıyorum diyor o yüzden gerçek bir doktorda güzel bi Check Up yaptırmaya karar verdim.
    Bu arada bendede ishal vardı bir dönem probiyotik kullanmaya başladım çok iyi kestiğini söyleyebilirim gayet normale döndü.Kullanmıyorsan tavsiye ederim ilaç değil zaten yan etkisi falanda yok yararlı bakteri yüklüyorsun vücuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Ankara maras antep adana osmaniye

Gecmis olsun

Fazla üyesi olan birkaç facebook grubunada aynı soruyu sordum bakalım tatmin edici bir cevap gelirse sizede iletirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Ankara maras antep adana osmaniye

Gecmis olsun

Bu arada saatlerdir araştırıyorum Uzm. Dr. Muharrem Taşkoparan ankara özel güven hastenesinde çalışıyor hakkında çok fazla iyi yorum mevcut sizde ilk olarak ankara yazmışsınız gitmediyseniz bir araştırın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanSi.

Valla iyi bir doktor lazım ya gittiğim doktorların bir kısmı ibs diyor bir kısmı bir şeyin yok stresten diyor bir kısmı ibs olabilir ama emin olamıyorum diyor o yüzden gerçek bir doktorda güzel bi Check Up yaptırmaya karar verdim.
    Bu arada bendede ishal vardı bir dönem probiyotik kullanmaya başladım çok iyi kestiğini söyleyebilirim gayet normale döndü.Kullanmıyorsan tavsiye ederim ilaç değil zaten yan etkisi falanda yok yararlı bakteri yüklüyorsun vücuda.

gittiğim doktorların bir kısmı ibs diyor = İBS
    bir kısmı bir şeyin yok stresten diyor = İBS
    bir kısmı ibs olabilir ama emin olamıyorum diyor = İBS

Diğer doktor da aynı şeyi diyecek hocam

• Prof Dr. Saadettin Hülagü.Aynı zamanda rtenin de doktoruydu önceden.kendisi su anda kocaeli üniversitesi rektörü.gastroentoloji dalında çok iyi olduğunu duymuştum, bi araştır istersen.çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 31 Ağustos 2017; 9:54:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de Kadir Aksöz var. Profesör kendisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/115.html?drid=476

Eğitim geçmişi çok sağlam duruyor, düşünülebilir...
  • Teşekkürler arkadaşlar ben birçok grupta aynı soruyu sordum ve çok fazla doktor önerisi geldi hepsini tek tek araştırıp kafama en çok yatana gideceğim gittikten sonra gelişmeler iyi olursa buraya yazarım aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar faydalansın.
  • Beyler Tarkan Karakan ve Evrun Abut çok fazla tavsiye edildi Tarkan Karakan biraz daha tanınmış birisi siz ne diyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.