Şimdi Ara

!!! - Lütfen çok acil - !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.ben 1985 doğumluyum. açıköğretim işletme okuyordum.ancak 2 yıl üst üste kaldıktan son yoklamamı 13.01.2009

tarihinde yaptırarak askerlik kararı aldırdım. askerlik karar maddesi olarak 84. madde yazıyor durum belgemde.askerlik numaram falan yazıyor hepsi.

grup numarası/tertibi olarak 1989/41 yazıyor.

ancak sevk edileceğim tarih olarak da 01.12.2009 yazıyor. şubemi aradığımda ise kasım 10-15 i gini nereye düşeceğin belli olur dediler.

şimdi bu durumda ben ne zaman askere giderim? lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum. çünkü ona göre işyerime çıkışımı vereceğim.

şimdiden herkese teşekkürler. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Predatör. -- 29 Eylül 2009; 23:45:21 >

• bilen yok mu arkadaşlar lütfen?
  • büyük bir ihtimalle kasımın 20 den sonra
  • erken erken cıkıs alma sakın. Aralık 1 den sonra asker oluyorsun. O güne kadar işlesin kıdemın. 15 gun 15 gundur :D
  • arkadaşım sen de bana acil cevap verir misin ? @serkan :S ???

ben de aynı durumdayım.2 yıl üstüste kaldıktan sonra ocak ayında muayene oldum ve kasıma askerliğimin çıkacağını ama dersleri verir 4.sınıfa geçersem okula devam edeceğimi söylediler.yine kaldım.bu kararı iptal ettiremiyor muyum_? ille gitmek zorunda mıyım şimdi_? 1 dersim kaldı 4e geçmek için.göz yummazlar mı ?
  • Karar aldırıldıyasa donusun zor. anca soyle olabılır. askerlık subesıne gıtmezsın bakaya olayına dusersın. Ama bu seferde senı yakaladıkları anda gotururler. 2 aymı olur 3 ay mı 8 ay mı bılınmez.zaten haziran sonuna kadar kacabılırsen hazırandada verırsen derslerını normal okumana devam edebilirsin diye biliyorum.
  • saol jony :) sen de olmasan...

cumaya kadar sabah finikede bi görüşücem komutanla (kankasıyla birlikte gidicem.umarım faydası olur:F)
    umarım hallolur.yoksa yaylalar:S kaçak durumunu pek düşünmüyorum çünkü eliyle koymuş gibi bulurlar.yerim yurdum belli.meeeeeeeeeeemur gbii çalışıyoruz...

of ki ne offf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cco

arkadaşım sen de bana acil cevap verir misin ? @serkan :S ???

ben de aynı durumdayım.2 yıl üstüste kaldıktan sonra ocak ayında muayene oldum ve kasıma askerliğimin çıkacağını ama dersleri verir 4.sınıfa geçersem okula devam edeceğimi söylediler.yine kaldım.bu kararı iptal ettiremiyor muyum_? ille gitmek zorunda mıyım şimdi_? 1 dersim kaldı 4e geçmek için.göz yummazlar mı ?

ben de jonywayt kardeş gibi düşünüyorum. senin durum ancak o şekilde olur.

ama benim duruma gelince kimileri kasım 21-22-23 vs. herneyse o tarihlerde gidersin diyor, kimileri de aralık 1 veya 20 si gibi gidersin diyor. anlamadım gitti. kafayı yiyecem ya offf offfff
  • Yav memur gibi çalışabılırsın. ben 1 sene kayıt kaçırdım. Zaten aof askeriyeye bilgi verene kadar subatı buluyormuş. Bana polis 1.5 sene sonra geldi :D
  • arkadaşlar 2 yıl üst üste kalmak demek askere gitmek demek değilki okulu bitirin öyle gidin bişey olmuo diolar inşallah öyledirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerr

arkadaşlar 2 yıl üst üste kalmak demek askere gitmek demek değilki okulu bitirin öyle gidin bişey olmuo diolar inşallah öyledirde

kardeş öyle de yaş da geçti hani artık. benim aklıma takılan ilk yazdığım mesajdaki durumum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.