Şimdi Ara

Acil Yardim Hangi Sağlayıcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Daha önce 1mb sınırsız bağlanıyordum internete.Sağlayıcım ttnet ti.Bir çok şekilde işkence yaşattı bana.Sağlayıcı konusunda süphelerim olduğu için kararsız kaldım.Biri adsl İlk 6 ay 8mb e kadar kampayasından 7,99 TL sunuyor.Bir de aklımı diğer karıştıran konu.Superonline Fiber internet.10 mb bağlantı hızı limitsiz ve 49 lira.Ben mi yanlış anladım bilmiyorum.Linki de vereyim.
    Fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar.Bütçem aylık en fazla 60 lira.Biraz da acil bir durum yarın başvurmaya gidicem.1 haftadır kotalı 3g ile yaşayamadım. :)

• Adil kullanım yasası yüzünden süperonline maktıksız artık. Yine TTnet e devam mecburen. 15 gb aşınca hız düşüyor ttnette ve superonline da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi µTorrent -- 1 Ağustos 2010; 21:17:51 >
  • Superonline'da 50GB kota. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Sorunuzun cevabını hızlı bir şekilde istiyorsanız, daha önce açılmış başlıkları okumaya başlamalısınız. cevaplar çoktan verildi çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Superonline'da 50GB kota. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Sorunuzun cevabını hızlı bir şekilde istiyorsanız, daha önce açılmış başlıkları okumaya başlamalısınız. cevaplar çoktan verildi çünkü.

Sabah başvurumu tamamlayıp bir an önce internetime geri dönmek istiyorum.Eğer 49 lira 10 mb ve 50 gb ise benim için yeterli.Tercihim superonline olacaktır.Hemen önceki başlıklara bakacağım.
    Teşekkürler.

Edit: Malesef fiber internet benim bulunduğum bölgeye gelmiyor.Eğer mesajımı gören olursa bu durumda ne oluyor bilgi verilebilirse sevinirim.İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkc -- 2 Ağustos 2010; 0:44:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.