Şimdi Ara

PORT Sorunu Nasıl Çözülür Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hazırda NetSpeed aboneliğim var 7-8 aydır kullanıyorum babamın evinde kullanıyordum 85 Mbps alt yapı vardı evden ayrıldım evlendiğim için yeni eve taşındım hazır taşınmışken interneti de buraya aldırayım dedim modemimi falan herşeyimi aldım duruyor. Müşteri hizmetlerini aradım taşıma için mail attılar bana gerekli evrakları doldurun faks gönderin taşıma işlemi olacak dediler tamam dedim. Taşıma dediğim ise adres değişti ya hani yeni evime bağlattım yani yanlış olmasın. Sonra benden adresimi istediler verdim bayan bana adresiniz de alt yapı yok falan dedi nasıl olur dedim yok dedi ne yapmam gerek dedim Türk Telekomu arayın dedi tamam dedim daha sonra başka daire numarasını verdim 45 Mbps çıkıyor dedi o kadar saçma ki aynı binayadım benim üstümde ki daire de 45 Mbps çıkıyor bana alt yapı yok diyorlar. Neyse türk telekomu aradım Port yok dediler bunlarda bana ne yapmamız gerekiyor dedim biz görüşücez iletişim kurucaz sizinle falan filan dediler kaç kere aradılar beni çalışma başlatıldı dediler port yapılacak dediler tamam dedim 2 kere de türk telekom dolabında ekip gördüm gidip sordum port için gelmemişler şuan kaç kere internetten adres sorguladım halen alt yapı yok çıkıyor ne yapmam gerek arkadaşlar nerelere yazmam lazım ? Binada 1-2 daire boş onların adına alayım dedim olmaz dediler artık ne yapıcam bilmiyorum. Benden önce ki oturan kişiler çıkmadan önce internet kullanıyorlarmış bu dairede onu da öğrendim.

• En hızlı çözüm Türk Telekomdan bağlantı talep edin ardından iptal edin port gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miga

En hızlı çözüm Türk Telekomdan bağlantı talep edin ardından iptal edin port gelir
    Nasıl yani? Türk telekom bana zaten superbox fiyatı çıkardı bana istersen ondan verelim hemen diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturduğum binada alt katımda vdsl port görünüyordu, bende ise adsl! altta oturan yaşlı cift sadece kışın geliyor ve internet falan kulanmıyordu, nakil talep ettim. Adrese ekip geldi evde yokken durumu anlattım, tamam abi dedi (ankastre kutusundan direk benim daireye geliyor hat) akşam eve geldim, tekrar kayıt açtım vdsl'e aldılar.

Olmaz diye birşey yok yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

oturduğum binada alt katımda vdsl port görünüyordu, bende ise adsl! altta oturan yaşlı cift sadece kışın geliyor ve internet falan kulanmıyordu, nakil talep ettim. Adrese ekip geldi evde yokken durumu anlattım, tamam abi dedi (ankastre kutusundan direk benim daireye geliyor hat) akşam eve geldim, tekrar kayıt açtım vdsl'e aldılar.

Olmaz diye birşey yok yapılabilir.
    Ben onu sordum hocam öyle olmaz dediler bana benimde aklıma geldi ama işte sordum bende yok olmaz dediler NetSpeedi arayıp söylesem yaparlar mı acaba ya Port boş sonuçta üstümdeki dairenin

• kusura bakmayın sizin iş olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

kusura bakmayın sizin iş olmaz
    Neden olmasın ki onu anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana dedim başka daire göster ekipler geldiği zaman bakarsın daire 5 gösterdin değil mi ? netpseed olduğu için zaten kurulum yapmaz turk telekom ankastre sizin adınızı yazıp giderler sonrasını kendiniz yaparsınız veya elektrikçi çağırıp yaptırırsınız.
    https://forum.donanimhaber.com/elektrikci-cagirmadan-ankastre-baglantisi-nasil-yapilir-resimli-anlatim--128138201
  • quote:

sana dedim başka daire göster ekipler geldiği zaman bakarsın daire 5 gösterdin değil mi ? netpseed olduğu için zaten kurulum yapmaz turk telekom ankastre sizin adınızı yazıp giderler sonrasını kendiniz yaparsınız veya elektrikçi çağırıp yaptırırsınız.
    https://forum.donanimhaber.com/elektrikci-cagirmadan-ankastre-baglantisi-nasil-yapilir-resimli-anlatim--128138201
    Tamam nasıl yapıcam yavaş uavaş ilerleyelim. Şimdi benim faks çekip netspeede yollamam gerek yeni adres taşıması için. Ortalama 1-2 günde geliyorlar ankastre bağlantısı için burdan sonra ne yapmam lazım?

• daire de kaç kişi internet alıyor
  • quote:

daire de kaç kişi internet alıyor
    3-4 daire de var şuan

• Abi aynı sıkıntıyı yaşıyorum Mayısın 16 sında vdsl pakete geçiş yaptım boş port yok diyolar hala bağlayamadılar vodafone benimki türk telekomu aradım onlarda boş port yok diyo bekletiyo artık sabrım taştı bana bir akıl verin gözünüzü seveyim.

• internet kullanımayan bir daire söyleyin sonra oraya nakil yapın turk telekom iş emri geldikten sonra sizi arayacaklar sonra anksatre kutuya sizin abone numaranız yazar ondan sonra kendi dairenize bağlayın yoksa çok uzun süre internet alamazsınız
  • İnternet olmayan daireyi nasıl öğrenebiliriz ki?

• quote:

internet kullanımayan bir daire söyleyin sonra oraya nakil yapın turk telekom iş emri geldikten sonra sizi arayacaklar sonra anksatre kutuya sizin abone numaranız yazar ondan sonra kendi dairenize bağlayın yoksa çok uzun süre internet alamazsınız
    Ankastre kutusuna baktım 3 dairede var internet daire 4 de eşya var ama oturan yok 1 aydır şimdi ben adres değişikliği için faks atmam gerekiyor netspeede şuan daire 2 de oturuyorum kağıda daire 2 yerine daire 4 mü yazmam gerekiyor?

• evet 4 yazın
  • quote:

evet 4 yazın
    Tamam daire 4 yazıp gönderdikten sonra ne yapmam gerekiyor peki ? Bir de farklı daire numarası verdik diye sorun olmaz demi ?
  • sorun olmaz 4 daire yaptıktan sonra turk telekom ankastre abone numaranız yazan kağıt bırakacak sonra kendi dairenize bağlantılar yaparsınız

sizden sonra oraya internet hattını başkası da nakil etse sorun çıkmaz
  • quote:

sorun olmaz 4 daire yaptıktan sonra turk telekom ankastre abone numaranız yazan kağıt bırakacak sonra kendi dairenize bağlantılar yaparsınız

sizden sonra oraya internet hattını başkası da nakil etse sorun çıkmaz
    Şunu demek istiyorum ankastre bağlantısını daireme göre yapsam bile internet kullanabilecekmiyim peki çünkü port yok falan dediler sürekli bana ben bu konuyu sormuştum onlara ankastre bağlantısı yapılsa bile internet gelmez demişlerdi kusura bakma donanım konusunda iyi olsam da internet konusunda çok cahilim ilgi alanım olmadı çünkü. Anlayacağım dilde cevaplarsan çok sevinirim. Yarın faks çekip göndericem netspeede bağlantı için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.