Belki konuyla alakası yok ama arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Şu an Türkiye'deki internet kullanıcıları hiç bir şekilde ubisoft serverlarına bağlanamıyor diye duydum. Şahsen bende de aynı sorun mevcut. Yaklaşık 1 aydır hiç bir şekilde gerek PS3, gerek PC den ubisofta, uplay e bağlanamıyorum. Ancak bilgisayarımdan modemin arayüzüne girip DNS ayarını değiştirdiğim zaman ubisoft a bağlanıyor ama bu seferde PS3 güncelleme yapmıyor. Ubisoft Support a konu ile ilgili ticket attım yaklaşık bir iki gün önce ne tür sorunlar yaşıyorsunuz diye bir cevap geldi ama konuyla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar varsa burda belirtirlerse memnun olurum. Sorun ubisoft ile alakalı da olmayabilir çünkü modem in arayüzünden ayarları otomatik olarak al dediğimdede silik olarak bazı DNS numaraları çıkıyor. TTNET kullanıcısı olduğum için sorun TTNET ten de kaynaklanıyor olabilir daha onlarla görüşmedim ama çok sinir bozucu bir durum eğer böyle devam edecek ise ubisoft oyunlarını orjinal olarak almanın bir anlamı kalmıyor. Arkadaşlar benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar varsa burda paylaşım yaparlarsa memnun olurum.Konuyla alakalı sorun yaşayanlar var ise örnek dilekçe elimde mevcut mail adresi yazanlara yollayabilirim ...
Ps4 de ben de watch dogs oynarken 2 gündür ubisoft a bağlanamıyorum. You are connrct ubisoft servers. Would you like to connect now? Hep karşıma bu çıkıyor. Connect desem de değişen birşey olmuyor.
Aynen benim ps4'üm de watch dogs'un serverlarına bağlanamıyor. Bir arkadaşım da AC4 Black Flag'e bağlanamıyormuş ve fark ettim ki modemden bağlanıp ubisoft'un sitelerine de giremiyorum ubi.com'a mesela ulaşamıyorum. TTNET'le konuşmak lazım sinirimi bozdu artık kaç haftadır aynı şey oluyor
Suan için bende en az iki gündür watchdogs ve trials fusion a bağlanamıyorum . Yanlız , twitterda bu hafta cumaya kadar sürecek bir server bakımından bahsediliyor. Konu hakkında gelişme olursa mutlaka haberdar edin dostlarım. Takipteyim.
quote:
Orijinalden alıntı: mattmurdock
Suan için bende en az iki gündür watchdogs ve trials fusion a bağlanamıyorum . Yanlız , twitterda bu hafta cumaya kadar sürecek bir server bakımından bahsediliyor. Konu hakkında gelişme olursa mutlaka haberdar edin dostlarım. Takipteyim.
Ancak google dns ile bağlanabiliyorum ben de. dns siz ubi nin sitesi de açılmıyor. Server bakımı ya da ubi ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Ttnet ile alakalı duruyor.
Tamamen TTNET ile alakalı bir sorun. Müşteri Hizmetleri sorunu da anlamamakta ısrar ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Tamamen TTNET ile alakalı bir sorun. Müşteri Hizmetleri sorunu da anlamamakta ısrar ediyor.
Arkadaşlar aynı sorun 1.5 aydır bende de var ve ttnet müşteri hizmetlerini 3-4 defa arayıp bu konuyla ilgili kayıt yaptırıyorum ve geri dönüş yapılmıyor. uplay'e bağlanmak içim dns ayarlarını yapılandırma konusunda bana yardımcı olabilecek biri var mı? Ayrıca tüketici hakları mahkemesine başvuruda bulunacağım ttnet ile ve bu konuyla ilgili. İlgilenen arkadaşlar varsa ortak hareket edelim.
Bende de aynı sorun devam ediyor ne PC den Ubisoft'un sitesine girebiliyorum ne de Xbox One dan Watch Dogs ve Trials oynayabiliyorum DNS değiştirdim yine olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Bende de aynı sorun devam ediyor ne PC den Ubisoft'un sitesine girebiliyorum ne de Xbox One dan Watch Dogs ve Trials oynayabiliyorum DNS değiştirdim yine olmadı
Aynı sorun bendede var arkadaşlar ghost recon future soldier aldım orjinal az kaldı sinirden kırıcam cd leri az kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: darksmile
Aynı sorun bendede var arkadaşlar ghost recon future soldier aldım orjinal az kaldı sinirden kırıcam cd leri az kaldı
Alıntıları Göster
Bağlantı sorunlarını PC'imde de yaşıyorum bence TTNET'le alakası yok Ubisoft Türkiye'ye karşı resmen ırkçı davranıyor sorunumu DNS (google) ile hallediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: digitalfacia
Bağlantı sorunlarını PC'imde de yaşıyorum bence TTNET'le alakası yok Ubisoft Türkiye'ye karşı resmen ırkçı davranıyor sorunumu DNS (google) ile hallediyorum.
Aynen öyle hocam , yanlız şöyle bir durum var ; nisandan beri hiç böyle birşey yaşamamıştım. Gecwn haftalarda ingilizce yazılanlardan anladıgım kadarı ile twitterda bir server bakımından felan bahsediyorlardı. Ondan sonra bu saçmalık olusmus olabilir. Bence fark edecekler olayı ama ne zaman olur onu bilmiyorum.o zamana kadar ubisoft oyunları için dns ye devam
quote:
quote:
Aynen öyle hocam , yanlız şöyle bir durum var ; nisandan beri hiç böyle birşey yaşamamıştım. Gecwn haftalarda ingilizce yazılanlardan anladıgım kadarı ile twitterda bir server bakımından felan bahsediyorlardı. Ondan sonra bu saçmalık olusmus olabilir. Bence fark edecekler olayı ama ne zaman olur onu bilmiyorum.o zamana kadar ubisoft oyunları için dns ye devam
Arkadaşlar net bir bilgim olmamakla birlikte ben sizin gibi düşünmüyorum, ttnetin banladığı ip aralıklarına ubisoft da denk gelmiş olabilir, ancak sizin gibi ubisoft'un bilinçli olarak ülkemize karşı böyle davrandığını düşünsem, o firmanın bir tane oyununu almaz, dns le falan uğraşıp serverlarına ulaşmaya çalışmaz, uplay hesabımı anında kapatırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: sheriat
quote:
quote:
Arkadaşlar net bir bilgim olmamakla birlikte ben sizin gibi düşünmüyorum, ttnetin banladığı ip aralıklarına ubisoft da denk gelmiş olabilir, ancak sizin gibi ubisoft'un bilinçli olarak ülkemize karşı böyle davrandığını düşünsem, o firmanın bir tane oyununu almaz, dns le falan uğraşıp serverlarına ulaşmaya çalışmaz, uplay hesabımı anında kapatırdım.
Paramı geri versinler bende kapatayım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B8C490EEB
quote:
Orijinalden alıntı: sheriat
quote:
quote:
Paramı geri versinler bende kapatayım :D
Alıntıları Göster
Aral game msj atsak nasıl olur oyunu onlar dağıtmıyormu arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: darksmile
Aral game msj atsak nasıl olur oyunu onlar dağıtmıyormu arkadaşlar
Alıntıları Göster
Merhaba arkadaşlar aynı sorun 1,5 aydır bende de var. 1,5 ay önce assassin creed brotherhood ile revelation ı almıştım orjinal olarak. Oyunlara giriş yaparken uplay hata verip internet bağlantısının olmadığını söyledi. Bunun üzerine internette araştırma yaptım ve ubisoft un kendi sitesine dahi giremediğimi fark ettim. Sonradan fark ettiğime göre orjinal olarak ubisoft oyunu oynayan herkes aynı sorunu yaşıyormuş 2 aydır. Çoğu kişi bu problemin ttnetten kaynakladığını ve düzeltileceğini düşünüyordu. Ama yinede beklemek istemeyenler için çözüm yolları da var mesela dns ayarlarını değiştirerek ubisoft un sitesinede oyunlarada giriş yapabiliyorsunuz. Ama ben dns mi değiştirmek istemediğim için sorunun çözülmesini bekledim ama 1,5 aydır hiçbir değişiklik yok ve hiç bir yetkili kurumdan açıklama yok ne ttnet den ne de ubisoft tan. Bundan sadece türkiyedeki ubisoft oyuncuları yakınıyor. Bana da artık gına geldi yeter artık insanlar para verip 100 150 liralık oyun alıyorlar. Satanlarda satmasını biliyor ama bu sorunla uğraşmaya gelince kimse bir şey yapmıyor. Sorunun çözülmesi için hertürlü desteği veririm. Beklemek istemeyen arkadaşlar içinde geçerli olan dns adresini veriyorum isteyenler bu dns lerle ubisoft a bağlanabilir.
Ağ bağlantılarımdan dns değiştirme menüsünü açıyoruz (Bağdaştırıcı ayarlarından)
208.67.222.222 208.67.220.220
Olarak değiştiriyoruz, şuan sorunsuz tüm uPlay uygulamaları açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Cn222
Merhaba arkadaşlar aynı sorun 1,5 aydır bende de var. 1,5 ay önce assassin creed brotherhood ile revelation ı almıştım orjinal olarak. Oyunlara giriş yaparken uplay hata verip internet bağlantısının olmadığını söyledi. Bunun üzerine internette araştırma yaptım ve ubisoft un kendi sitesine dahi giremediğimi fark ettim. Sonradan fark ettiğime göre orjinal olarak ubisoft oyunu oynayan herkes aynı sorunu yaşıyormuş 2 aydır. Çoğu kişi bu problemin ttnetten kaynakladığını ve düzeltileceğini düşünüyordu. Ama yinede beklemek istemeyenler için çözüm yolları da var mesela dns ayarlarını değiştirerek ubisoft un sitesinede oyunlarada giriş yapabiliyorsunuz. Ama ben dns mi değiştirmek istemediğim için sorunun çözülmesini bekledim ama 1,5 aydır hiçbir değişiklik yok ve hiç bir yetkili kurumdan açıklama yok ne ttnet den ne de ubisoft tan. Bundan sadece türkiyedeki ubisoft oyuncuları yakınıyor. Bana da artık gına geldi yeter artık insanlar para verip 100 150 liralık oyun alıyorlar. Satanlarda satmasını biliyor ama bu sorunla uğraşmaya gelince kimse bir şey yapmıyor. Sorunun çözülmesi için hertürlü desteği veririm. Beklemek istemeyen arkadaşlar içinde geçerli olan dns adresini veriyorum isteyenler bu dns lerle ubisoft a bağlanabilir.
Ağ bağlantılarımdan dns değiştirme menüsünü açıyoruz (Bağdaştırıcı ayarlarından)
208.67.222.222 208.67.220.220
Olarak değiştiriyoruz, şuan sorunsuz tüm uPlay uygulamaları açılıyor.
Bu olayı denetlemek için arada bir bakıyorum ama tam bi rezillik. Sorun iki aydır çözülmüyor. Yazıklar olsun!! Ttnet teknik birime konuyu anlattım fakat anladıkları kadarıyla bizden kaynaklanan bir engelleme yok dediler...
Arkadaşlar konu ile ilgili uzun süredir cevap yazamıyorum bunun sebebi kesin bir çözüm bulamadan bi şeyler yazmak istemememdi. Konu ile ilgili gerek Ubisoft ile gerek TTNET ile görüştüm ama malesef sonuçlar pek iç açıcı değildi: 1) TTNET malesef konuya ilişkin sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını, kendilerinin sundukları DNS ayarlarını değiştiremeyeceklerini bu sorunu ne alakaysa modem üreticisi ile halledebileceğimi söylediler. DNS ayarlarını kendileri veriyorlar ama farklı bir DNS uygulamalarını istediğimde sorunu modem üreticinizle çözün diyorlar garip :((( ( Yani anlayacağınız TTNET ten hayır yok. ) 2) Ubisoft tarafı ise gelen mesajda kendileri ile alakalı bir bağlantı probleminin bulunmadığını, internet sağlayıcısı ile görüşmemi olmadı DNS ayarlarını değiştirip öyle girmemi söylediler. ( Klasik cevaplar yani malum ama haklılar bi yandan çünkü sorun benim fikrim bu konuda sorun %100 TTNET ten kaynaklanmakta ) 3) Çözüm e ulaşamadığımız için PC için yukarıda bir arkadaşın yazmış olduğu OpenDNS ayarları ile herhangi bir sorun olmadan ubisoft servislerine erişebiliriz ancak benim gibi PS3 te orjinal ubisoft kullanıcıları için malesef sorun devam ediyor he şöyle yapabilirsiniz ps3 ün Network ayarlarından yine DNS değiştirme olanağımız mevcut ancak bu seferde Sony kendi güncellemelerini yapmıyor :(( yani acayip bi durum oluyor. ÇÖZÜM: Çözüm için aklıma bir tek TTNET harici bir internet sağlayıcısı bulmak geliyor başka bi şekilde çözüm malesef TTNET ve Ubisoft un vermiş olduğu cevaplara göre olmayacak sanırım. Şimdi sizden ricam TTNET harici bir internet kullanan ( DSMART, TurkcellSuperonline ... vs.vs. ) bir arkadaş google a ubisoft yazıp girip girmediğini burdan yazabilirse çok sevinirim. Çünkü taahhüt üm biter bitmez eğer TTNET harici bir internet sağlayıcısı ile bağlanabiliyor isek bende değiştircem TTNET i. Çünkü herkes gibi bende malum cep telefonunundan mobil internet kullanıcısıyım operatörüm Turkcell 3G den bağlandığımda telefondan hiç bir sorun yok her türlü bağlanabiliyorum ubisoft servislerine yani burda tek suçlu TTNET başka bi şey gelmiyor aklıma :(((
MusaGökhan
kullanıcısına yanıt
Sorun bende de devam ediyor düzgün bir DNS adresi var mı çalışan?
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Sorun bende de devam ediyor düzgün bir DNS adresi var mı çalışan?
Arkadaşlar merhaba, aynı sorun bende de var. Hiçbir şekilde Unity CO-OP'larına giremiyorum.Google DNS yapınca da crash yiyorum, bir süre sonra ana menüye atıyor. Çok canımı sıkmaya başladı bu durum. BF4, Destiny gibi tamamen internet üzerinden oynanan oyunlarda şu ana kadar sorun yaşamadım. Sorun ne tam olarak onu da bilmiyoruz da sorum şu olacak sadece Ubisoft'un oyunlarında mı var bu sorun?