Bildirim
The Wolf Among Us Türkçe Karakter Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
malum yerlerden dene? -
quote:
Orijinalden alıntı: paranormal-adam
malum yerlerden dene?
öyle yapacağım, malum yerlerden indirip dosyaları değiştireceğim yoksa olmayacak gibi. -
baştan yüklemelisin -
quote:
Orijinalden alıntı: davutayz34
baştan yüklemelisin
oyunu yen kurdum türkçe çeviri dosyalarınıda kurdum genede türkçe karakter sorunu var ?? neden olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: mezara_kabul
quote:
baştan yüklemelisin
oyunu yen kurdum türkçe çeviri dosyalarınıda kurdum genede türkçe karakter sorunu var ?? neden olabilir
Ben çeviri sitesinden Direk Episode 5 yamasını (yani episode 1 hariç episode 2,3,4 yamalarıda dahil) kurdum ve türkçe karakter sorunu düzeldi nasıl oldu bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bitemeeatme
quote:
Orijinalden alıntı: mezara_kabul
quote:
baştan yüklemelisin
oyunu yen kurdum türkçe çeviri dosyalarınıda kurdum genede türkçe karakter sorunu var ?? neden olabilir
Ben çeviri sitesinden Direk Episode 5 yamasını (yani episode 1 hariç episode 2,3,4 yamalarıda dahil) kurdum ve türkçe karakter sorunu düzeldi nasıl oldu bilmiyorum.
Hangi siteden acaba PM gönderebilirsen sevinirim teşekkürler -
Aynı sorunları ben de yaşadım şu şekilde çözdüm önce Oyun-Çeviri Ep1 Türkçe yamasını kuracaksınız sonra üzerine TechnoGame'in yayınlamış olduğu Ep5(Episode 2-3-4-5 bir arada) Türkçe yamasını kuracaksınız. Daha sonrasında ise oyunu tam anlamıyla Türkçe oynayabiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange20 -- 1 Ağustos 2014; 2:46:04 > -
bende bu sorunu yaşadım ama çözdm teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Orange20
Aynı sorunları ben de yaşadım şu şekilde çözdüm önce Oyun-Çeviri Ep1 Türkçe yamasını kuracaksınız sonra üzerine TechnoGame'in yayınlamış olduğu Ep5(Episode 2-3-4-5 bir arada) Türkçe yamasını kuracaksınız. Daha sonrasında ise oyunu tam anlamıyla Türkçe oynayabiliyorsunuz
aynen dediğin gibi yaptım ama daha girişte türkçe karakterler gözükmüyorlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: Orange20
Arkadasın dedigi %100 gercek cözümdür. Gercekten tesekkürler. -
https://www.youtube.com/watch?v=s5tHa4fciww yardımı dokunur inş :D -
quote:
Orijinalden alıntı: erdemkilic7
https://www.youtube.com/watch?v=s5tHa4fciww yardımı dokunur inş :D
Kardeş 2 yıl geçmiş oyun falan oynamıyorum artık üniversite sınavına gireceğim biraz geç oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun türkçe yaması aşırı kötü çevrilmiş deniyor.Doğru mu? -
Evet bi 2 yıl daha geçmiş. Artık üniversiteye gidiyorum. Evet hatırladığım kadarıyla kötü bir yamaydı fakat oynanabilir.quote:
Orijinalden alıntı: EnergyHill
Oyunun türkçe yaması aşırı kötü çevrilmiş deniyor.Doğru mu?
Hayirli olsun3-4 yil sonra biri yazar mezun oldum dersinquote:
Orijinalden alıntı: Rosarian
Evet bi 2 yıl daha geçmiş. Artık üniversiteye gidiyorum. Evet hatırladığım kadarıyla kötü bir yamaydı fakat oynanabilir.
Alıntıları Göster
keple ve damatlıkla da fotoğraf atarım artık.quote:
Orijinalden alıntı: EnergyHill
Hayirli olsun3-4 yil sonra biri yazar mezun oldum dersin
Alıntıları Göster
e at madem yıl olmuş 2020
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X