Şimdi Ara

The Wolf Among Us Türkçe Karakter Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Steam yaz indirimlerinden the wolf among us aldım ve türkçe yamasını yükledim ve sonrada güncellemeleri kapattım.Ama türkçe karakterlerin hiçbiri gözükmüyor heryerdeki yamayı denedim güncelledim tekrar yükledim vs. ne yaptıysam olmadı çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi?

• malum yerlerden dene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranormal-adam

malum yerlerden dene?

öyle yapacağım, malum yerlerden indirip dosyaları değiştireceğim yoksa olmayacak gibi.
  • baştan yüklemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: davutayz34

baştan yüklemelisin

oyunu yen kurdum türkçe çeviri dosyalarınıda kurdum genede türkçe karakter sorunu var ?? neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

quote:

baştan yüklemelisin

oyunu yen kurdum türkçe çeviri dosyalarınıda kurdum genede türkçe karakter sorunu var ?? neden olabilir

Ben çeviri sitesinden Direk Episode 5 yamasını (yani episode 1 hariç episode 2,3,4 yamalarıda dahil) kurdum ve türkçe karakter sorunu düzeldi nasıl oldu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

quote:

baştan yüklemelisin

Ben çeviri sitesinden Direk Episode 5 yamasını (yani episode 1 hariç episode 2,3,4 yamalarıda dahil) kurdum ve türkçe karakter sorunu düzeldi nasıl oldu bilmiyorum.

Hangi siteden acaba PM gönderebilirsen sevinirim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunları ben de yaşadım şu şekilde çözdüm önce Oyun-Çeviri Ep1 Türkçe yamasını kuracaksınız sonra üzerine TechnoGame'in yayınlamış olduğu Ep5(Episode 2-3-4-5 bir arada) Türkçe yamasını kuracaksınız. Daha sonrasında ise oyunu tam anlamıyla Türkçe oynayabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange20 -- 1 Ağustos 2014; 2:46:04 >
  • bende bu sorunu yaşadım ama çözdm teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange20

Aynı sorunları ben de yaşadım şu şekilde çözdüm önce Oyun-Çeviri Ep1 Türkçe yamasını kuracaksınız sonra üzerine TechnoGame'in yayınlamış olduğu Ep5(Episode 2-3-4-5 bir arada) Türkçe yamasını kuracaksınız. Daha sonrasında ise oyunu tam anlamıyla Türkçe oynayabiliyorsunuz

aynen dediğin gibi yaptım ama daha girişte türkçe karakterler gözükmüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange20

Aynı sorunları ben de yaşadım şu şekilde çözdüm önce Oyun-Çeviri Ep1 Türkçe yamasını kuracaksınız sonra üzerine TechnoGame'in yayınlamış olduğu Ep5(Episode 2-3-4-5 bir arada) Türkçe yamasını kuracaksınız. Daha sonrasında ise oyunu tam anlamıyla Türkçe oynayabiliyorsunuz

Arkadasın dedigi %100 gercek cözümdür. Gercekten tesekkürler.
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=s5tHa4fciww yardımı dokunur inş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkilic7

https://www.youtube.com/watch?v=s5tHa4fciww yardımı dokunur inş :D

Kardeş 2 yıl geçmiş oyun falan oynamıyorum artık üniversite sınavına gireceğim biraz geç oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun türkçe yaması aşırı kötü çevrilmiş deniyor.Doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Oyunun türkçe yaması aşırı kötü çevrilmiş deniyor.Doğru mu?
    Evet bi 2 yıl daha geçmiş. Artık üniversiteye gidiyorum. Evet hatırladığım kadarıyla kötü bir yamaydı fakat oynanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Evet bi 2 yıl daha geçmiş. Artık üniversiteye gidiyorum. Evet hatırladığım kadarıyla kötü bir yamaydı fakat oynanabilir.

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun3-4 yil sonra biri yazar mezun oldum dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Hayirli olsun3-4 yil sonra biri yazar mezun oldum dersin

Alıntıları Göster
    keple ve damatlıkla da fotoğraf atarım artık.

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    e at madem yıl olmuş 2020
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.