Şimdi Ara

Ubisoft Bağlantı Sorunu !!! Acil Yardım ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet Superonline kullanan bir arkadaşımda denedik oldu. Ama ben TTNET kullanıyorum çalışmıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatıcam belki ama ps4'te the crew oynayamıyorum. oyunu dün aldım, aynı server problemi devam ediyor. error code: #0_35. ya serverlarda ya da benim bağlantımda bir problem söz konusu. nasıl çözücez nasıl yapıcaz var mı bilen arkadaşlar...
  • Dns ni değiştir dostum. Sorun çözülür.

• zenmate ile sorunsuz giriyorum fakat dns ile giremiyorum. Ps4 için dns öneriniz nedir. ? sayfadakiler ile giremedim.
  • Sorun muhtemelen Server kaynaklı diye düşünüyorum , ama UBİSOFT değilde TTNET serverlarıyla alakalı olaiblir...şu an PS4 üm için konuşuyorum

2 ayrı evde yaşıyorum , 1'i her zaman bir odamın bulunduğu aile evi . Diğeri ise arkadaşlarımın yanına taşındığım geçici bir ev. bu iki ev arasındaki tek fark şebeke arkadaşlarımın evinde faturası ödenen yüksek hızlı bir TTNET modemi ile bağlanıyoruz. İnternette dolaşmak vs. için ideal Ubisoft dışı oyunlarda sorun yaşamıyorum gerek FİFA 15 gerek Destiny yada Shadow of Mordor bunları mis gibi çalıştırıyor. Ama lakin Just Dance oyununda World Dance floor'a giremiyor ssürekli server unavaible please check your connection and try again later diyor. bi kaç kez denedim çözümler aradım baktım olmuyor Ubifail dedim geçtim inle player takılmaya , yılbaşı hediyesi olarak The Crew oyunu geldi, mis gibi oynayacağım dedim kendi kendime vs... açtım oyunu yükleniyor yükleniyor açılmıyor... en ssonunda unavaible error code #0_35 dedi eeeeh dedim kapattım.

Lakin 1 saat evel arkadaşlarla kaldığım TTNET 'li evden çıktım ve UYDUNET olan aile evine geldim...açtım PS4'ü belki bir ihtimal serverlar düzelmiştir diye The Crew'a girdim ve..OYUN AÇILDI , hiç bir sorun yaşamadan...Olabilir mi diye düşündüm...The Crew'i kapattım diğer bir ubisoft oyunum olan Just Dance'i açtım , World dance floor'u seçtim....ve evet AÇILDI...The Crew yeni bir oyundu belki şansıma açıldı desemde 4 aydır ulaşamadıım Just Dance (2014 ve 2015) dance floorlarına hiç takılmada , Uplay'e hiç zorlanmadan DNS değiştirmeden girebiliyorum...EA ve diğer şirketlerin oyunlarıda dahil sorun yaşamadan multi yapabiliyorum...Eğer Uydunet olan bir yerde deneme şansınız varsa Ubisoftlarınızı orada deneyiniz derim...

Saygılar sevgiler....

• quote:

Orijinalden alıntı: xcnkrcx

Sorun muhtemelen Server kaynaklı diye düşünüyorum , ama UBİSOFT değilde TTNET serverlarıyla alakalı olaiblir...şu an PS4 üm için konuşuyorum

2 ayrı evde yaşıyorum , 1'i her zaman bir odamın bulunduğu aile evi . Diğeri ise arkadaşlarımın yanına taşındığım geçici bir ev. bu iki ev arasındaki tek fark şebeke arkadaşlarımın evinde faturası ödenen yüksek hızlı bir TTNET modemi ile bağlanıyoruz. İnternette dolaşmak vs. için ideal Ubisoft dışı oyunlarda sorun yaşamıyorum gerek FİFA 15 gerek Destiny yada Shadow of Mordor bunları mis gibi çalıştırıyor. Ama lakin Just Dance oyununda World Dance floor'a giremiyor ssürekli server unavaible please check your connection and try again later diyor. bi kaç kez denedim çözümler aradım baktım olmuyor Ubifail dedim geçtim inle player takılmaya , yılbaşı hediyesi olarak The Crew oyunu geldi, mis gibi oynayacağım dedim kendi kendime vs... açtım oyunu yükleniyor yükleniyor açılmıyor... en ssonunda unavaible error code #0_35 dedi eeeeh dedim kapattım.

Lakin 1 saat evel arkadaşlarla kaldığım TTNET 'li evden çıktım ve UYDUNET olan aile evine geldim...açtım PS4'ü belki bir ihtimal serverlar düzelmiştir diye The Crew'a girdim ve..OYUN AÇILDI , hiç bir sorun yaşamadan...Olabilir mi diye düşündüm...The Crew'i kapattım diğer bir ubisoft oyunum olan Just Dance'i açtım , World dance floor'u seçtim....ve evet AÇILDI...The Crew yeni bir oyundu belki şansıma açıldı desemde 4 aydır ulaşamadıım Just Dance (2014 ve 2015) dance floorlarına hiç takılmada , Uplay'e hiç zorlanmadan DNS değiştirmeden girebiliyorum...EA ve diğer şirketlerin oyunlarıda dahil sorun yaşamadan multi yapabiliyorum...Eğer Uydunet olan bir yerde deneme şansınız varsa Ubisoftlarınızı orada deneyiniz derim...

Saygılar sevgiler....

Bende sorunun aynı olduğunu düşünüyorum. Fakat TTNET için ne yapılabilir acaba ? Ps4'ü götürüp başka oynayabileceğim bir yer yok :)

• 85.88.19.10
    85.88.19.11

Bu DNS ile PS4 ve PC uplay bağlandı!!
  • Arkadaşlar problem çözüldü. Dns siz deneyebilirsiniz...

• the_doberman T kullanıcısına yanıt
    dcakinberk85@windowslive.com
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Allah senden razı olsun. Senin mesajını gördükten sonra sorun çözüldü. Herkes senin gibi olsa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

Allah senden razı olsun. Senin mesajını gördükten sonra sorun çözüldü. Herkes senin gibi olsa keşke.

Ne demek, işinize yaramasına sevindim. Yorumu aylar önce yapmışım hocam hala var mı bu sorun?
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu daha bugün yeni aldım. Bu tür oyunlar sanırım internette bağlanıp da kayıt olarak oynanılıyormuş. Bu da bana denk geldi ve bu Uplay denen şeyden ben de etkilendim. Herkesin verdiği DNS'ler işe yaramayınca senin verdiklerin oldu. Ama anlamadığım şey şu neden bazı orijinal oyunlar böyle insanı deli edip de internete bağlanma zorunluğu getirirler anlamak mümkün değil.
  • arkadaslar ben de uzun suredir unisof destek sorunu yasiyorum uzun zamandir iletisime gecemiyorum wepsitesin de sorun var unifot tan oyun almayin cunku bir sorun oldugunda hic bir sekilde kimseye ulasamiyorus devamli su kodu aliyorum erreo 503 bilen biri varsa bana yardimci olsun

•  EVET BANADA AYNI HATAYI VERIYORDU DNS ÖNBELLEĞİNİ SIFIRLAMAN GEREKİYOR BUNUN İÇİN CMD Yİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR VE “ipconfig /flushdns” YAZ TIRNAK OLMADAN DÜZELİR 5 6 GÜN SONRA BİDAHA OLACAK YİNE YAP KALICI DÜZELİR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.