Şimdi Ara

ACİL YARDIM HİS 3650 AGP SERİES YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun HİS 3650 AGP8X CARD ALDM(512MB DDR2 128BİT) cARD TAKARKEN CARD POWERDAN KABLO İSTİYORMUS KABLO BULAMAYINCA BENDE FLOOPY KABLOSUNU ALDM ONA TAKTIM SORUNSUZ BİR SEKİLDE ACİLDİ AMA
    OYUNLARDA DONMA YAPİP MONİTOR KAPANIP PC RESTART OLUYOR OYUNLAR;(CRYSİS, COD4,HLF2) BU TARZ OYUNLARDA ACABA SORUN BENDEMİ YOKSA TAM OLARAK ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİRİNM POWER(400W) TEKRAR
    HATIRLAIORM EKRAN KARTINA POWERDAN KABLOYU (FLOPY) KABLOSUNU CIKARTIP EKRAN KARTINA TAKTIM ANCAK OYLE OLABİLİRDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerKaraboz -- 1 Ekim 2008; 18:27:24 >

• sezer arkadaşım öncelikle sana şunu söyleyeyim his marka ekran kartları çok ısınan kartlardır. kasanın havalandırması nasıl acaba? kaç fan var kasanda? bunları gözden geçirirsen iyi olur. forumda bu sorundan çeken çok kişinin konusu var. istersen everest programını indirip ekran kartının sıcaklığını bi ölçüp yazarsan dahada yardımcı olmaya çalışırım. ama flopy nin güç çıkışından olcağını tahmin etmiyorum çünkü bende atinin agp ekran kartını kullanıyorum ve aynen senin bağladığın flopy güç çıkışına bağlı ve bi sorunum olmadı.
  • Öncellike Cevap Verdiğin İçin Saol ;
    Konuya Geleyim Güzel Bir Cevap Vermissin Ama Biraz Bana Ondan Önce Ekran Kartındamı Sorun var O Aklıma Gelior Yani Çok Saçma 2 sn Oynuyorum Donuor Ve Monitor Kapanıor Pc Çalışmaya Devam Edior ve 15 20 sn sonra kapanıor bana bu çok saçma gelior Ama Oyuna girmedigimde bir problem yok Everest adlı progrması kurdum alta simgeler geldi Sıcaklık : CPU 43 Sıcaklık Ekran Kartı: 42 Soğutucu Fanlar : Cpu 0.5
  • sezer arkadaşım. bence sen forumdan biraz daha araştırmanı tavsiye ederim. illa agp olarak araştırma . çünkü atinin ekran kartlarından çok çeken var. diğre kişilerin oyundan atma nedenlerine bak. dediğim gibi bir çok kişide sıcaklık sorunu var demiştim ama senin sıcaklık değeri eğer gerçekten doruysa yani bi hata yoksa 42 derece çok normal. valla ben x1650 kullanıyorum sıcaklık 65 aşağıya inmiyor oyunlarda 85 i falan gördüm. everesti önceden açarak istiyorsan şöyel crysis gibi bir oyunu oynarken aşağıya alıp bide öle dereceye bak ama sanırım sıcaklıktan bi sorun çıkmaz. moralini bozmak istemem ama ban öyle geliyorki o ekran katı sorunlu gibi...
  • abuzer120 ben sıcaklık değerine yanlıs soylemisim 42 olan anakart ekran kartı hangisi olarak gecior aux olarak mı ?
  • valla bende şuan program açık, sıcaklığın üzerine gelince grafik işlemci yazıyor. ama şunuda belirteyim indirdiğin everest programı büyük ihtimalle trial versiyonudur. o yüzden göstermiyor olabilir. ne yapacağını biliyorsundur.... (bu arada konudan konuya atlıyoruz ha. bi orda bi burda... )
  • arkadaşım sen bana özelden msn atsan cok iyi anlısırız seninle :) at bana msn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.