Şimdi Ara

Acil Yardım İcloud Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar değişimden cihazım geldi bende itunesden geri yükleyim dedim(6s) dikkat etmedim geri yüklerken eski iphone 6ım bilgilerini yüklemişim. Doğal olarak o icloud geldi ne şifresini biliyorum nede kayıtlı gmaili bütün şifreleri ve gmaillerimi açtım yok arkadaş yok olmuyor. Şu anki cihaz benim üzerime faturalı değil ama değişime ben verdim ve değişimden gelen cihaz benim adıma geldi. Ne gibi bir yol izlemem lazım arkadaşlar acil yardım edin kafayı yicem. 8 saat bloklandı hesap.

• Arkadaşlar acil yardım gerekiyor yok mu bir çözümü.
  • Şifremi unuttum adımlarını uyguladınız mı?

Uygulayıp da bulamadıysanız Apple müşteri hizmetlerini arayın, durumu anlatın, eski telefonunuzun fatura bilgileri falan elinizde bulunsun, onlar şifrenizi sıfırlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Şifremi unuttum adımlarını uyguladınız mı?

Uygulayıp da bulamadıysanız Apple müşteri hizmetlerini arayın, durumu anlatın, eski telefonunuzun fatura bilgileri falan elinizde bulunsun, onlar şifrenizi sıfırlıyorlar.

Uyguladım o yüzden 8 saat bloke oldu. Hayır tek gmail adresim var şifre nereye gidiyor onuda anlamıyorum. Eski telefonumun fatura bilgileri bende değil ki sattım onu hocam çok oldu. Böyle bir saçmalık olamaz gitti eski icloudu kurdu 1 sene önceki. Yeni cihazın faturası vs var elimde bunlarla olmaz mı? Birde bu adamların numarası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 3 Şubat 2016; 21:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Şifremi unuttum adımlarını uyguladınız mı?

Uyguladım o yüzden 8 saat bloke oldu. Hayır tek gmail adresim var şifre nereye gidiyor onuda anlamıyorum. Eski telefonumun fatura bilgileri bende değil ki sattım onu hocam çok oldu. Böyle bir saçmalık olamaz gitti eski icloudu kurdu 1 sene önceki. Yeni cihazın faturası vs var elimde bunlarla olmaz mı? Birde bu adamların numarası nedir?

Dostum Google'a yazsan çıkar numaraları zor bir şey değil.

Eski telefonun faturası olmaması kötü bir durum olmuş. Apple'ı bir arayın durumu ayrıntılı bir şekilde anlatın bir şekilde yardımcı olacaklarını düşünüyorum ben.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Tamamdır usta yarın ararım artık. Başka bir yolu yok sanırım.
  • icloud.com adresinden sıfırlamayı deneyin isterseniz.
    Belki ordan bir sonuç alabilirsinz.
  • Denedim hocam olmadı unutmuşum bilgileri.
  • Elinizde fatura varsa onla apple store'a başvurmak en iyisi.
    Bunun dışında ücretli olarak açan yerler var, o şekilde açtırabilirsinizz.
  • Fatura ile konu çözülmüştür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.