Şimdi Ara

ACIL YARDIM INTERNET KAFEDEN YAZIYORUM LUTFEN BAKIN DOSTLAR###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR pc bana ait degil avusturyada kuzenime misafir oldum pc yi actik internet baglantisi yok sag alt kosede arac cubugunda iki tane pc sembolu ve yaninda kirmizi carpi isareti var modemim w-lan 700 yardimci olun lutfen

• o simgeye sağ tıkla ve onar
    sonra sol tıkla ve özelliklerden yükle de
  • eğer çarpı işareti varsa ya ağ bağlantılarımdan internet bağlantısını devre dışı bırakmışsınızdır. yada ağ kablosu takılı değildir. üzerine sağ klik yapınca etkinleştir çıkıyorsa etkinleştir de. değilse modemden çıkıp bilgisayarına giren kabloyu kontrol et. eğer bunlarda sorun yoksa ethernet kartında sorun olabilir. aygıt yöneticisinden ethernet kartını kontrol et üzerinde yine çarpı işareti varmı diye yada bilgisayar ethernet kartını görüyormu diye
  • biraz daha basite indirip yazabilirmisiniz sizin yazdiginizi kuzenime yaptittiriyorum telefonda
  • en basitinden o üzerinde çarpı olan simgeye sağ klik yapıp etkinleştir desin. eğer olmaz ise modem ve bilgisayar arası kablolara baksın.
  • etkinlestir ve onar ise yaramadi modemi pc ye tanitmak mi gerekiyor nasil olcak peki bunu yazabilirmisiniz
  • peki modem ve bilgisayar arası kablo???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modem ve pc arasi kablo yokmus kablosuz modem galiba
  • aygıt yöneticisine bakın orada kablosuz aygıt devre dışı bırakılmış olabilir.
  • evet ama nasil duzelticegiz devre disi birakilanlari
  • aynı anda iki farlı yere topic açmıssın bi yerden takip edelim. Modem ayarları modemin markasına göre farklılık gösterir.
    Modemin kutusundan çıkan kitapcık ya da cd nasıl kurulum yapacağınızı gayet kolay bir dille açıklar. Bir deneyin.
  • sorun cozuldu arkadaslar modemin kendisi bozulmus durup dururken neden bozulmus anlamadim ya neyse garantisi varmis zaten herkese tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.