Şimdi Ara

Slm IP adresi sorunum var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadır modemi açtıgımda internete girmiyor modemi bir kaç defa açıp kapadıgımda anca internete bağlanıyor gecenlerde bi hata yazısı çıktı aynen şöyle:

Your Wireless Router has encountered an Internet Connection error. Please click on the Reconnect WAN button to re-obtain the WAN internet settings if the Internet LED is amber.
    If the WAN IP Address, Gateway IP Address and DNS are not received by the Wireless Router after the Renew IP process, please contact with your ISP to report the Error Code to resolve the issue.

WAN IP Address:

ne yapmam lazım bilgisi olan bana yardımcı olabilecekmi ?

• wireless adaptörünüz bir internet bağlantısı soonucu ile karşılaşmakta. İnternet bağlantı ayarlarınızı yeniden elde etme içim Reconnect WAN butonuna basınız ama diyor internet ledi yanıyorsa. Eğer WAN IP , Gateway IP ve DNS adresleri Wireless adaptörü tarafından yeni bir IP alamıyorsa ISP ne başvur diyor kısacası servis sağlayıcınıza ( ttnet kullanıyorsan ttneti ara kısacası)
  • anladım saol
  • Konuyu hortlatıyorum ama aynı hatayı başkası da yaşarsa diye deneyimimi aktarmak istedim. Konuda belirtilen hatayı aşağıdaki ekran görüntüsü ile alıyordum ve modemin DNS ışığı kırmızı yanıyordu. Modemi restetlemeyi düşünüyordum ancak biraz araştırınca sorunun internet servis sağlayıcısından kaynaklandığını öğrendim. Bunun üzerine Türknet'e arıza bildirimi yapacaktım ki Türk Telekom kaynaklı bir kesintinim bölgemde yaşandığı mesajını gördüm. Modem ve internet ayarlarında değişiklik yapılmadan sorunun çözümünün beklenmesi dile getiriliyordu.

Sizin sorununuz da muhtemelen servis sağlayıcı kaynaklıdır. İlk olarak modeminizin kablolarını sonra da servis sağlayıcınızın bağlantısını kontrol edin.

Ekran görüntüsü de aşağıdaki gibi:

Slm IP adresi sorunum var yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.