Arkadaşlar geçenlerde haxball isminde tarayıcı ile oynanan bir oyun oynuyordum. Odalar var bu odalara 1 den 15-20 ye kadar oyuncu bağlanabiliyor ve futbol konseptli oyn oynuyorsun buraya kadar herşey normal. Bir gün yine oynarken 6 7 kişi ile birlikte. BiggBoss adlı biri geldi ve diğerlerini banla beni oyuna al yoksa internetini keserim gibisinde bişilr söyledi. Bende saçmaladığını düşünerek odadan banladım. 3 saniye içinde oda kapandı internet gitti. 5 dk boyunca internet gelmedi. neyse başka bir gün yine oynuyordum yine odama geldi ve internetini keserim dedi banlarsan keserim dedi banladım ve kesti. Anlamadığım nasıl başardı böyle bir şeyi ?. Ne yapmam lazım. Acil yardım lütfen nasıl oldu böyle bir şey ???
Antivirüs kullanmıyor musun?
Kullanıyorum en son buldugum virus reklam virusuudu sildim tarayicida reklam cikiyodu cikmiyo artik yani ondan dolayi olmaz heralde. Telefondan giriyorum hatali yazmis olabilirim prsn.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme