ya arkadaslar ben bu aksam oyle bısey yaptımkı olacak gıbı degıl....yurtdısından gelen kayıtlı ımeı lı iphone 2g telefonuma son versıyon iPhone1,1_3.1.2_7D11 versiyonu kurdum ve telefonum sım kılıt oldu.....ne yapacagım ben sımdı yardımcı olursaniz cok sewınırım..lutfen acilll...versıyon dusurmek ıcın bıseyler yapmaya calıstım ama olmadı.lutfen acill yardım
bende aynı durumdayım bilen birisi yol gösterirse sevinirim.
iyide millet bu işten kıvranıyor halen cözümü yok deniyor. siz buna ragmen neden halen indirip kuruyorsunuz yeni update anlamıl değilim...
Bekleyeceksin.Başka yapılacak bir ey yok maalesef
arkadaslar sorunu mac bılgısayrda Pwnagetool 3.1.4 programı ıle custom hazırlayarak cozduk.su an kullanıyorum..oh be.ısteyene hazırladıgımız custom dosyasyını rapid e koymaya calısıyorum.yenı bır baslıkta verecegım..2g kullanıcıları ıcın hayırlı olsun
Tebrikler,Mac cogu zaman iyi bircozum zaten,ben de 2g var ve ilk jailbreak yaptigim gunden beri 1.1.4 deyim ama sanirim yukseltme zamani geldi,eger son versiyondan memnun kaldiysaniz,(pil omru ,hiz sorunu) ve benimle paylasirsaniz mutesekkir olacagim. Desteginizi bekliyorum Zeki AYDIN MacbookPro2.4Leopard iphone2G 1.1.4 maczek@gmail.com
ayni seyi ben yaptim ve sim kilitli 2 hata yapmis olabilirim 1.ucak moduna aldim 2.eski ayarlari kaydetmedim