Şimdi Ara

ACIL YARDIM IPHONE 4 imei klonlanmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde bir iphone 4 var.Dogubanktan amistim kayitliydi.sonra kaydi dustu ce ogrendim ki imei si de klonlanmis.simdi telefon kapali kullanamiyorum.ne yapabilirim satsam kaca satabilirim. Ya da kullanabilir miyim sapa saglam telefon. Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• faturan varsa uzun uğraşlar sonucunda telefonunu sadece belli bir numara ile kullanabilirsin. yoksa işin zor. doğubanktan telefon alınmaz. düştüğüne göre de kayıtlı değilmiş.
  • Kayıt düştü diye imei klonlanmistir demek doğru olmaz, "geçici kayıt" yaptırmışlardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeko

Arkadaslar elimde bir iphone 4 var.Dogubanktan amistim kayitliydi.sonra kaydi dustu ce ogrendim ki imei si de klonlanmis.simdi telefon kapali kullanamiyorum.ne yapabilirim satsam kaca satabilirim. Ya da kullanabilir miyim sapa saglam telefon. Tesekkurler

nerden aldın kaçıncı kattan
  • Doğubank Telefon mu Alınır Arkadaş Kim Bilir Nekadar Vermişsindir Keşke Yurt İçi Alsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Kayıt düştü diye imei klonlanmistir demek doğru olmaz, "geçici kayıt" yaptırmışlardir

6 tane daha ayni imei den varmis :D

• Babam almisti 1 sene filan oluyo,internette bukmus kargoyla gelmisti fatura filan yok.Saglam telefon turkiye nin sacma adetleri yuzunden kullanilamiyo var mi boyle bi sey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.