Şimdi Ara

ACİL YARDIM >>>İphone 5 ios 7 de instagram açılmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
18.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 3 gündür iphone 5 imde instagrama giriş yapamıyorum bi arkadaşım benim hesabımdan çıkıp kendi hesabına giriş yapmak istedi o andan sora ben giriş yapsam da önce açılıyor hemen giriş ekranına dönüyor yada açılıyor gibi saatlerce yükleme yapıyor ama herhangi birşey açılmıyor instagramda. biraz önce instagram güncellemesi de geldi fakat sorun hala dewam ediyor ne yapabilirim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korty15 -- 26 Eylül 2013; 0:22:10 >

• upp upp upppp
  • pcden girip şifre değiştirmeyi deneyin belki çözülür
  • Aynı problem kız arkadaşımın ios 7 yüklü İphone 5 telefonunda da var. Bilgisayardan giriş yapabiliyor ama telefondan uygulama olarak bir türlü giriş yapamıyormuş. Yok mu yardımcı olacak ?
  • sorunu çözdük biz ayarlar kısmından çerezleri engelle kutusunu açarsa instagram sorunsuz bir şekilde açılabiliyor
  • Bende şu şekilde çözdüm: Ayarlar / Genel / Sıfırla / Tüm ayarları sıfırla dediğimizde instagrama sorunsuz giriş yapabiliyoruz.
  • İşe yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 14.3 hatasi Lütfen yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işe yaramadı , tüm herşeyi yaptım ssıfırladım ,sildim ,resetledim güncelledim hala aynı hatayı alıyorum.
    hesabıma kendi telefonumdan başka heryerden ulaşıyorum , kendi telefonumdan hiçbir hesaba erişim yok
     ACİL YARDIM >>>İphone 5 ios 7 de instagram açılmıyor !
  • up+
  • Yardım edın lutfen
    Bende aynı sorunu yawıyorum

• 5gundur instagrama gıremıyorum uygulamadan,kural ihlal etıyım ıcın engelendıyım yazıyo.googledan ve bawqa telefonlardan gıre bılıyorum..yalnız iphone 6da instagram uygulamasından gırıw yapamıyorum...lutfen yardım edın😒

• wi-fi ile bağlandığınız ağın üzerine tıklayın ve altta bulunan DNS yazan yere 4.2.2.1 yazarak dns 'yi değiştirin, hallolur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.