-Arkadaşlar iki haftadır bilgisayarıma Adobe Flash Player kuramıyorum..Java yükleyemiyorum Adobe flash player sitesine girdiğim zaman kaydetmek istediğimde şu sorunla karşılaşıyorum..Yayımcıyı doğrulayamadığı için windows bu yazılımı engelledi.. :( nasıl yükleyebilirim flashı videoları izleyemiyorum lütfen.. :( gp.cab nedir.. teşekkür ederim şimdiden..
ARkadaşlar konuyla alakasız fakat yeni üye olduğum için konu açmama izin verilmiyor benimde post kasıcak vaktim ne yazıkki yok. benim 3 sorunum var.
1. CTRL + alt , ctrl + v , ctrl + alt gr 'ye basınca internet explorer,fire fox , google choreme, opera açılıyor bunların her biri pcde yüklüydü ilk başta fire fox açılıyordu bastığımda sorun fire foxda diye sildim bu kezde google choreme açılmaya başladı xp yüklüydü formatlıyıp w7 yükledim sorunum halla dvm ediyor eğer internet explorer açıksa msn.com sayfasına dönüyor eğer kapalıysada internet explorer'ı açıyor copy paste kullanamıyorum en olmadık yerlerde karşıma çıkıyor çıldırmak üzereyim :(
2.Formattan önce pcmde benim için önemli olan resimler veriler vb. programlar vardı.Daha önceden yan pcme atardım formatlardım ve geri alırdım bu pcye fakat yan pc bozulduğu için bir şekilde dosyaları korumak amaçlı yan pcnin hdd çıkartıp bu pcye bağladım ve verileri o hdd e attım bu pcyi formatladım ve diğer hddyi takmak istediğimde elektirik kablosunu takınca pc kendini kapatıyor ve açmıyor.
3.Diğer pc'im herşey doğru şekilde bağlı olmasına rağmen monitör sinyal yok diyor (klavye , maus gibi donanımlar çalışıyor ) birkaç şey denedim fakat olmadı bios pilini çıkartım dinlendirdim ekran kartını ram i söküp tekrar taktım ekran kartını çıkartıp on boardan giriş yaptım hiç biri çözüm vermedi başka önerileriniz varsa sevinirim.
D.n : Konunda kirlilik
İnternet seçeneklerinden güvenliğe gel ve her şeyi devre dışı bırak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme