Şimdi Ara

Acil Yardım itemler Kitlenmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler itemleri kitliyemiyorum kitliler acılmıyor... yardım edermisiniz itemi koyuyorum yanımda para war şifreyi yazıyorum enterlıyorum hiç bişi olmuyor altta su yazı cıkıyor....

Enter your Citizen Registry Number.

• Hadi beyLer lütfen acil lazım bi yardım edin...
  • doStum ben Bu Oyunu Oynarkene Benimde Başıma geLdi

Şifre Hatalı Diyor Ama Sen Hatalı Yazmıyorsun.. Sorun Oyunda

Ticket Attım Tüm Ödeme Bilgilerimi İstediler Hatta Gm Jenna'la Kavga Bile Ettim

Çok Uğraştırdılar 6 7 ticket Attım Ancak Şifremi Değiştirdiler.

Ticket Atıcan doStum Charın Senın Olduğunu Onlara Ispat Edicen Ancak Oyle Yardım EderLer

Şifrem ****** Olsun Dersin Eğer bilgileri Tam Verirsen Senın İstediğin Şifreyi Yazarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 30 Mayıs 2009; 23:01:00 >
  • usta şifreyi siteden deqiştirdim kabul etti ama olmuyor şimdi ben ticket atıcam ama ing yetersiz gold war türkçe atsam ilqilenirlermi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qokceR_!sT

usta şifreyi siteden deqiştirdim kabul etti ama olmuyor şimdi ben ticket atıcam ama ing yetersiz gold war türkçe atsam ilqilenirlermi ?

İlgiLenirLer doStum Charın Ödeme biLgilerinide Gondermen Lazım Ticket'le

Yoksa Başka Şekil Emın Ol İlgiLenmıyorlar Sonuc Kavgaya Kadar Gidiyor
  • sfireni bilionn oyuna giron mykolay gir m1 koruması yap gizli sorunu cevapla bukadar kolayy bendede oldu yenide m1 aldım oldu
  • Knight Onlinenin Web Sitesine Giriş Yap Orada İtem Kilit Şifresini Degistir Eger Eskı sıfren Varsa Büyük Kücük Harflere Dıkkat Et.Gold Premıum VE Platın Premıum Olması Lazım Bunuda Belırteyım Yanlıs Anlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.