Şimdi Ara

Acil Yardım ! Kafayı Yicem :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Pes 2013'ü bilgisayarıma yükledim. Kurduktan sonra oyunu açmayı denedim.

Acil Yardım ! Kafayı Yicem :(

Böyle bi hata aldım. Yoksaya basıp oyuna devam ettim. Maça girmeyi deneyince takım seçtikten sonra oyun hata veriyor ve çalışmayı durdurdu diyor.
    Vestel Ultrabook kullanıyorum.

Özellikler şunlar :

Intel® Coreâ„¢ i5-3317U İşlemci
    8 GB DDR3 RAM
    Intel® HD Graphics 4000 Ekran Kartı

Aklıma gelenler bunlar :( Sizce bu bilgisayar oyunu kaldırmıyor mu yoksa başka şeyler mi var ?

• settings kysmyna girip çözünürlük ayarlaryny vs düsür.kaydet. tekrar gir oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 18 Haziran 2014; 10:17:24 >
  • Eğer girdiğinde çalısmayı durdurdu hatası alıyorsan uyumluluk yapacaksın veya ekran kartın nvdia ise grafik işlemci ile çalıştıra bas ordan yüksek performansla ..... Seç dene bakalım bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler nasıl yapacağım hakkında fikrim yok vestel kullanıyorum oyuna sağ tıklayınca felan grafiklerlerle ilgili hiç bişey çıkmıyor bi yardım ediin ya :(
  • 1-İlk olarak masaüstünde sağ tık yap.
    2-Nvidia Denetim Masasını aç.
    3-3D ayarlarının yönetilmesine tıkla.
    4-Ekle tuşuna basarak C/Program Files/Konami/pes2013.exe yi seç (Yani Pes Hangi Konumdaysa)
    5-Sonra hemen alttaki yerden Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisini seç
    6-Uygulaya bas İyi Oyunlar
     Acil Yardım ! Kafayı Yicem :( Acil Yardım ! Kafayı Yicem :( Acil Yardım ! Kafayı Yicem :( Acil Yardım ! Kafayı Yicem :(

• Nvidia kullanmıyorum ki menüsü bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.