Bildirim
Acil yardım.King post nem alma cihazı ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar karar verme aşamasındayım ne alacağıma dair lütfen acil cevap verin ev berbat durumda ev berbat kokuyor. -
nem alma cihazı aldınızmı acaba, benimde almam gerekiyor ancak ne alacağımı bilemiyorum. -
Aldım ve çok memnunum kesinlikle de tavsiye ediyorum ilk aldıımda %80lerde olan nem oranı evde şu an %40 civarı na indirdi eski rutubet kokusu yok evde en önemli artısı. -
Sn. Tanrıkut,
Keşke daha detaylı bir inceleme yazsaydınız... Böylelikle benim gibi bu tür nem alma cihazları hakkında bilgisi sıfır olan tüketicileri bilgilendirirdiniz.. 3 aydan fazla olmuş ama hala geç değil, hemde daha iyi bir inceleme yazınız olabilir bekliyoruz... -
(resim olarak koydum ama nedense çıkmadı aşağıda resim linki var.)
# Aşırı nem,insana ve çevreye zarar verir.Solunum ve dolaşım yolu rahatsızlıklarında,romatizmal sorunlarda aşırı nem insan sağlığını bozar.
# Duvarlar ve kumaşlar küflenir , ahşaplar çürür,metaller paslanır,boyalar dökülür,elektronik aletler oksitlenme sonucu kullanılamaz hale gelirler.boyalar hızla kabarır.Pahalı elektronik aletler onarılmayacak hale gelirler.Kötü kokular üretir.
# Kingpost;nem alma cihazı havadaki nemi alarak sağlıklı ve konforlu bir ortam yaratır.Bodrum, mahzen,yüklük,banyo,çalışma odası,mutfak,kütüphane,galeri,kiler,bilgisayar odası,arşiv,oturma odası,yatak odası, gibi mekanlarda kullanılmaya uygundur.
# KİNG POST NEM ALMA CİHAZININ YARARLARI
# Mobilyalarınızı,pahalı cihaz ve aletlerinizi,değerli arşiv ve kayıtlarınızı nemin zararlarından korur.
# Daha sağlıklı ve konforlu bir ortam yaratır.
# Isıtma giderlerini azaltır.
# Seyrek kullanılan hacimlerin temiz ve kuru kalmasını sağlar.
# Tamirat ve tekrar dekorasyon masraflarının oluşmasını engeller.
# Mobilyalarınız halı ve perdeleriniz kuru kalır.
# Binaların duvar, tavan, zemin, ve içindekilerinin kuru ve mükemmel kalmasını sağlar.
# Sessiz çalışır.
# Sürekli çalışmayı veya arzu edilen nem oranını ayarlamayı sağlayan elektronik kontrol devresi(Humidistat) 5 C ile 35 C arasında kullanıma uygundur.
# Sabit kullanımda su giderine bağlanabilir.
# Su deposu dolu uyarı ışığı
# Su deosu yerleştirme hatasını belirten uyarı sinyali
# Çalıştığı ortam sıcaklığını 1 C yükseltir.
# TEKNIK ÖZELLIKLER
# Voltaj 230V / 50Hz
# Nem Alma 10 Litre /gün (RT 30C -RH 80%)
# Güç Tüketimi 200 Wat (TR 30C - RH 80%)
# Çalışma Sıcaklığı 5 C ile 35 C
# Soğutucu Akışkan R-134a
# Su Deposu Kapasitesi 2,7Litre
# Net Agirligi 15 Kg
https://store.donanimhaber.com/fe/60/74/fe60749fa61c62a25c4f1285fca89094.JPG
Sorularınızı cevaplayabilirim bende uzman değilim ondan dolayı inceleme yazısı yazamıyorum. Benim salonum toplam 54 m2 açık mutfak ve deniz kenarında oturuyorum. Ondan dolayı evimde aşırı küf vardı. Duvarlar simsiyahtı. Evimi boyadıktan sonra bu aleti aldım ve tekrarlama yapmadı küf. Oturduğum yerde nem oranı çok yüksek ama evdeki nemi normale indirdi.Her gün 1 depo su üretiyor makine bu suyu da temizlikte kullanıyoruz. Elektirik faturası normalden biraz fazla geldi - olan tarafı bu.Birde sesi var biraz. Ama yerin düzlüğünden dolayıda aşırı olabiliyor gibi düşünüyorum benim kalebodur evim dengesizlik var biraz.
Dediğim gibi uzman değilim. Soruları cevaplayabilirim.
Esenkalınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanrıkut -- 3 Aralık 2009; 12:10:11 >
-
Bende denize yakın oturuyorum, yeni taşındığım için bilmiyorum umarım küf olacak kadar nem olmuyor gibi...
Yazınız için teşekkürler, ihtiyacı olan arkadaşların soru yöneltmeleri için iyi bir kaynak oldu. Tekrar güle güle kullanın... -
Bu bahsettiğiz cihaz shopping tv de tanıtılan sanırım.299 lira fiyatı vardı.bende aynı konuda sıkıntılıyım.laptopumun çantası bile küf olmus.almayı düşünùyorum -
20 lt aldım ben evim büyük sizin söylediğiniz 10 lt olan ev küçükse düşünülebilir. -
Ben de bugun Trotec 75S modelini aldim. Alman mali olmasi benim icin cezbedici oldu. Buradan performansini paylasacagim. Evim ters dublex rutubet 80% civarlarinda.
Edit : 1 haftadir kullaniyorum. 76% nem seviyesindeki alt kati sadece aksamlari calistirarak 63%lere indirtiyorum, 2-3 litre su tutuyor. Fazla ses cikarmasi haricinde bir problem yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekho -- 27 Haziran 2012; 12:09:13 > -
Kingpost Nem Alma Cihazının 20 Lt. olanından almayı düşünüyorum evim 80-90 m2 kadar deniz kenarı değil ama sıcak soğuk yoğunlaşmasından dolayı tavanda siyah küf oluşumu var kullanan arkadaşlar deneyimlerimi paylaşabilirmi.
(mesela. evin neresinde kullanalım önce oda oda dolaştırmak gerekirmi yoksa koridoramı sabitleyelim)
bu marka model için veya başka marka için tavsiyeniz olabilirmi. ?
Şimdiden teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X