Şimdi Ara

A-101 İade Problemi ( Yardım Lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce almış olduğum bisikleti iade etmek istedim ama almadılar. İade sebebini de kısaca açıklayayım. Çarşamba günü bisikleti aldım cuma günü işten eve dönerken zinciri kırıldı bende normal olarak iki günde zinciri kırılan bisikleti iade etmek istedim ama olumsuz cevap verdiler. Genel müdürlüğü aradım yine olumsuz yanıt verdiler. 15 gün içerisinde iade hakkım olmasına rağmen iade almadılar. Nasıl bir yol izlemeliyim. Bu arada fişi bulamıyorum. Kredi kartı ile almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 gün iade hakkın yok (internet satışlarında geçerli),yüz yüze satışta ürün ayıplı olmadığı sürece iade edemezsin.Garantiye gitmesini rica edersin.
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Garanti için yetkili servisle görüştüm ve dedi ki 15 gün içerisinde iade edebilirsin. Ayrıca şöyle bir olay daha var aldığım şube de ki personel bana kurulumunu kendin yapabilirsin garantisi dışı kalmaz dedi bende kurdum ve olaylar yaşındıktan sonra servisle görüştüğümde aldığım cevap ürününüz garanti dışı kaldı denmesi oldu. Yani nereden bakarsanız bakın suçlu taraf A101.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenlock

Garanti için yetkili servisle görüştüm ve dedi ki 15 gün içerisinde iade edebilirsin. Ayrıca şöyle bir olay daha var aldığım şube de ki personel bana kurulumunu kendin yapabilirsin garantisi dışı kalmaz dedi bende kurdum ve olaylar yaşındıktan sonra servisle görüştüğümde aldığım cevap ürününüz garanti dışı kaldı denmesi oldu. Yani nereden bakarsanız bakın suçlu taraf A101.

Bisiklet bisikletciden alinir diyecegim, ama dusene bir tane de ben vurmak istemiyorum. Hocam a101'in merkezini arayarak sorununuzu dile getirin, belki cozum bulurlar. Ama olacagi soyleyeyim, zincir degisir bisiklet size geri verilir. Ne yenisini ne de paranizi geri alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 sorunum var lütfen yardim edin
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.