Şimdi Ara

ACİL YARDIM KIRMIZI ALARM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi siteden bi kızla tanıştım sohbetli.com diye, daha sonra muhabbet çok ilerledi discordtan baya konuştuk sesli olarak falan da. Bugün konuşurken telefonumda başı sayı sonu ,te ile biten bir telefona arama yapmış gözüküyorum. Fakat ben arama falan yapmadım kızla konuşurken eksik ya da yanlış tuşladınız dedi ve arama sonlandı. Kızla da konuşmadım ben kapatıyorum şimdi dedim muhabbet bitti. Korkuyorum bi bela gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon numarası 465 le başlıyor ,te ile bitiyor yani bi anda konuşurken eksik ya da hatalı tuşladınız dedi hemen aramayı kapattım bi bokluk sezdim ama kızla cidden baya yakın konuşuyorduk 3 gündür nerdeyse full yazışıp discordtan sesli konuştuk

• Konuşmaların hepsi telefondan oldu yani şu son dönemde hiçbir sosyal medya falan kullanmıyorum zaten ama bir bilgi vs çalma durumu olabilir mi cidden taş taş geçmeden yazın beyler

• Sohbetci.com ve Discord üzerinden benim herhangi bir bilgimi vs. çalabilir mi? Yani sonuçta TW vermedim. Ama sesli konuşurken bi telefon tuşlandı ilginç bir şekilde

• Acaba discord uygulaması mı yaptı bu aramayı çünkü kaybolurken şuna erişim buna erişim muhabbetleri oluyor sizce nedeni nedir

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bir kontrol et telefona abonelik falan yapmasınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.