Bildirim
ACİL YARDIM...LASTİK SEÇİMİ
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sessizlik ve yakıt tasarrufu istiyorsan Goodyear EfficientGrip lastikleri muhakkak incelemeni tavsiye ederim. Lastik teknolojisinde aşındıkça yeni kanallarını çıkaran Goodyear Optigriplerden sonra şimdi de EfficientGrip. Test sonuçları çok çok iyi.
http://eu.goodyear.com/tr_tr/efficientgrip/ -
güvenlik açısından ben hep michelin tercih etmişimdir, -
Evet goodyear' ı birkaç arkadaşım daha söylemişti. iyi olduğunu söylüyorlar. peki micheline ne dersiniz sessizlik olarak ve en yumuşak modeli hangisi biliyormusun? -
-
Arkadaşlar bu arada michelin energy saver 195/60 R15 88H için 160 YTL fiyat aldım 160x4-640 YTL . bu fiyata ortalama 6 taksit yapacaklar.yeni tarihli ve alman üretimli lastikler. sizce fiyat nasıl. bu arada ana bayiden alıyorum. internetten değil onu belirteyim. SİZCE BU FİYAT NASIL ? -
quote:
Orijinalden alıntı: tristania
Arkadaşlar bu arada michelin energy saver 195/60 R15 88H için 160 YTL fiyat aldım 160x4-640 YTL . bu fiyata ortalama 6 taksit yapacaklar.yeni tarihli ve alman üretimli lastikler. sizce fiyat nasıl. bu arada ana bayiden alıyorum. internetten değil onu belirteyim. SİZCE BU FİYAT NASIL ?
Fiyat 6 taksit için uygun. Montaj hizmetinin de ücrete dahil olması senin için avantaj. EnergySaver Mart2009 a kadar yani Goodyear EfficientGrip çıkana kadar yakıt tasarrufunda lider konumdaydı. Goodyear EfficientGrip leride aynı fiyata alabilirsin. Ayrıca yoldan kaynaklanan hasarlara (balon yapma vs)
karşı bir yıl sigortası var. Normal 2 yıl garantisinden hariç.
Lastiklerin şimdiden hayırlı olsun .. Keyifli sürüşler..
-
michelinler genelde pahalı olur diğerlerinden. ama mylastik in de dediği gibi goodyear efficientgrip yada optigirip de çok uygun seçenekler sigortasıda artısı olur. bende geçen gün fulda ecocontrol taktırdım, memnunum(175/65/14 de goodyear efficientgrip i yok) -
MİCHELİN -
selam
arkadaş istediğin özelliklerde lastik ya michelin ya da nokian da var
nokian alacaksan H al
ben aracımın üzerinde gelen p 6000 lerimi 1200 km de mişlen ile değiştirdim
bu arada lastikte garanti zor haberin olsun sakın brdgestone alma ii lastik ama senin isteklerini karşılamaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X