Şimdi Ara

acil yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kaçgündür bir hata alıyorum dosyaya erişilemiyor veya erişim engellendi tarzında hatalar veriyo 60 gb video dosyam var bunlarada aynı hatayı vermesi an meselesi makineyi açamıyorum korkudan herhangi bir dosyayı başka bir klasöre taşıyınca daha çok dosyalar bozuluyo geçen hafta hdd nin ide tırnaklarından biri kırılmıştı lehim attım düzeldi bundan yapabilirmi acaba lütfen çok acil lazım şuana kadar bozulan dosyalarımı geri getirebilecek programlar nedir lütfen yardım edin dosyaları kurtarsam zero format denicem artık yoksa servise müracaat

• system gerı yukle ve oyle kopyalamayı dene . ayrıca yaptıgın lehım den de sorun yasayabılırsın eger lehım den hemen sonra yasadıysan
  • sistem geri yükleme işe yaramıyo çünkü ikinci parçada bilgiler lehimden sonra 2 hafta geçti güvenlik hatası falan olamaz kaç kere windows kurdum aynı
  • Baslat - denetim masasi - klasor secenekleri - gorunum - basit dosya paylasimini kullan devre disi birak -
    Klasoru sag tikla - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adini
    tikla. Sahibi degistir onay kutusunu isaretle. Tamam'i tikla. Evet tikla. Klasor icin istedigin izinleri
    bastan uygula.
  • yardımın için tşk ama olmadı klasör boş olarak görünüyo galiba zero format yapıcam ama dosyaları kurtaran bi yazılım bilen varmı en azından çalışanları kutardım sayılır diğer belgeleri nasıl kurtarırım
  • sorunu hallettim sayılır dosyaları file scavenger ile kurtardım zero format atıyorum bakalım duzelmezse servise gidecek bu data kurtarma olayı baya zor ama guzel bir islem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.