Bildirim
ACİL YARDIM LİSE TAVSİYE ANKARA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan_1806
Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi mi Ankara Atatürk Anadolu Lisesi mi? Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi iyi mi ?
Bana kaldıysa Atatürk anadolu daha iyi -
puanım tutuyor ama yüzdelik kısımlarda işin içine girince tutmama ihtimali korkutuyor -
quote:
puanım tutuyor ama yüzdelik kısımlarda işin içine girince tutmama ihtimali korkutuyor
% kaç ki? Puanlara nerden baktın bide kardeşimde girdi sınava ama puanları yazan yeri bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: SivHD00
quote:
puanım tutuyor ama yüzdelik kısımlarda işin içine girince tutmama ihtimali korkutuyor
% kaç ki? Puanlara nerden baktın bide kardeşimde girdi sınava ama puanları yazan yeri bulamadım
%2.44 benimki %3.82 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SivHD00
quote:
% kaç ki? Puanlara nerden baktın bide kardeşimde girdi sınava ama puanları yazan yeri bulamadım
%2.44 benimki %3.82
Yedeklerinin sonunda olursun 15 yedek falan alıyorlar genelde işte ona göre düşün tutma ihtimali var. -
tutmama ihtimali olduğu için endişeliyim 400 filan adam alıyorlar hayırlısı artık -
quote:
tutmama ihtimali olduğu için endişeliyim 400 filan adam alıyorlar hayırlısı artık
400se çok iyi cidden bizim okulun kontenjanı 200falandi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok adam alması benim işime geliyor şansım artıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X