Şimdi Ara

Acil yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar acilen yardıma ihtiyacım var okulda bir ödev için dvdye Mp4 formatında video atmam gerekiyor. Ancak dvdye Mp4 yazarken hata aldım 2 kez. Yazdığım dosyalar hoca başka bir bilgisayara taktığında görülmesi yeterli yani dvd player de falan izlenmeyecek yinede bunun için program gerekir mi? Yada nasıl dvdye atabilirim. 2. Sorum ise şu arabada dinlemek için bir CD yapmak istiyorum. Bunun için gerekli program Nero burning rom muş ancak ben o programı bir türlü bulamıyorum indiriyorum serial istiyor deneme sürümü olarak indiriyorum açılmıyor. Crack arıyorum yaklaşık 50 tane virüslü dosya indirmişim bir türlü kuramadım bu programı. Bu 2 soruma lütfen cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Program gerekmez. Dosyaya sağ tıkla , gönder deyip dvd yi seç ve direk yaz. Yazmıyorsa ya dvd lerinde yada yazıcıda bi sıkıntı vardır. 2. sorun için de neroya gerek yok artık. Windows yapıyor o işi. Fakat 2 seçenek var . Birisine mp3 olarak tonla parça aktarabilirken diğerine sadece 15-20 tane atılabiliyor. Bu eski oynatıcılar için. Fakat hangisi hangisi idi hatırlamıyorum. Açıklamalarında var , okur bulursun.
  • Yazmaya çalışırken 2 kez hata aldım 2cd gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen Yardım!
    8 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.