Şimdi Ara

Yardım Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Sony marka oto teyp e bir anda bişey oldu.Sadece açma\kapama tuşu çalışıyor.Diğer tuşlar işlemiyor ama teypin ekran geliyor cd takınca çalıyor ama ses açma veya şarkı değiştir vb hiç işlem yapılmıyor aynı sorun radyoda da var.Yani tuşlar işlem görmüyor.Sorun nedir tamir ettirmek mi mantıklı olur değiştirmek mi?Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oto Teyp Tuşları Çalışmıyor: Sorun Giderme ve Çözümler

Oto teyp tuşlarının çalışmama sorunu, oldukça yaygın bir sıkıntıdır. Bu sorun, çeşitli markalar ve modellerdeki teyplerle karşılaşabilir. Sony, Ford Transit ve JVC oto teypleri de bu sorunlardan muzdarip olan teypler arasında yer alır.

Oto teyp tuşlarının çalışmaması sorunu için birkaç olası neden vardır:

• Kir veya Toz: Tuşlar üzerinde biriken kir veya toz, tuşların doğru şekilde çalışmasını engelleyebilir.
    • Aşınma ve Yıpranma: Sürekli kullanım sonucunda teyp tuşları aşınabilir veya yıpranabilir ve bu da çalışmama sorunlarına yol açabilir.
    • Elektriksel Sorunlar: Teybin elektrik bağlantılarıyla ilgili sorunlar, tuşların çalışmamasına neden olabilir.
    • Yazılım Hataları: Teybin yazılımında oluşan hatalar da tuşların çalışmamasına yol açabilir.

Sorun Giderme Adımları:

• Teypi sıfırlayın: Bazı durumlarda, teypi sıfırlamak tuşların çalışmaması sorununu çözebilir. Teybin kullanım kılavuzuna bakarak sıfırlama işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenebilirsiniz.
    • Tuşları temizleyin: Tuşlarda biriken kir veya tozu temizlemek için hafif nemli bir bez kullanın.
    • Elektrik bağlantılarını kontrol edin: Teybin elektrik bağlantılarının sağlam olduğundan emin olun.
    • Yazılımı güncelleyin: Teybinizin yazılımı güncel değilse, yazılımı güncelleyerek sorunu çözebilirsiniz.
    • Profesyonel yardım alın: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, kalifiye bir teknisyenden profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Bilinen Sorunlar:

• Sony Oto Teypleri: Bazı Sony oto teyp modelleri, belirli koşullar altında tuşların çalışmaması sorunu yaşayabilir.
    • Ford Transit Teypleri: Ford Transit araçlarında bulunan bazı teyp modelleri, soğuk havalarda tuşların çalışmaması sorununa meyilli olabilir.
    • JVC Oto Teypleri: Bazı JVC oto teyp modelleri, uzun süreli kullanım sonucunda tuşların aşınması sorunu yaşayabilir.

Oto teyp tuşlarının çalışmaması sorunu yaşarsanız, öncelikle yukarıda belirtilen sorun giderme adımlarını uygulayın. Sorun devam ederse, kalifiye bir teknisyenden profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinD.

Selam arkadaşlar Sony marka oto teyp e bir anda bişey oldu.Sadece açma\kapama tuşu çalışıyor.Diğer tuşlar işlemiyor ama teypin ekran geliyor cd takınca çalıyor ama ses açma veya şarkı değiştir vb hiç işlem yapılmıyor aynı sorun radyoda da var.Yani tuşlar işlem görmüyor.Sorun nedir tamir ettirmek mi mantıklı olur değiştirmek mi?Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Reset tuşu varsa denemekte fayda var.Tuşların bağlı olduğu manyetik alandada sıkıntı oluşmuş olabilir.
  • quote:

Selam arkadaşlar Sony marka oto teyp e bir anda bişey oldu.Sadece açma\kapama tuşu çalışıyor.Diğer tuşlar işlemiyor ama teypin ekran geliyor cd takınca çalıyor ama ses açma veya şarkı değiştir vb hiç işlem yapılmıyor aynı sorun radyoda da var.Yani tuşlar işlem görmüyor.Sorun nedir tamir ettirmek mi mantıklı olur değiştirmek mi?Yardımlarınız için teşekkür ederim.

bu philips marka bir teyp te benimde başıma gelmişti sorun ise tuşlardan birinin basılı kalmasından kaynaklanıyordu sizde de öyle bir sorun olabilir tuşlara tekrar bir bakın bastığınızda geri gelmeyen ya da hareket etmeyen tuşlar sorun nedeni olabilir..
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim
    Reset Tuşunu denedim hiç bir yararı olmadı.Tuşları içinde teyp in içinin açıp her şeyi düzgünce yerleştirip taktım ama işe yaramadı.Sadece açma\kapa çalışıyor gene.
  • quote:

Yardımlarınız için teşekkür ederim
    Reset Tuşunu denedim hiç bir yararı olmadı.Tuşları içinde teyp in içinin açıp her şeyi düzgünce yerleştirip taktım ama işe yaramadı.Sadece açma\kapa çalışıyor gene.

Sorun teypin kafasında o zaman jameson teyplerde öyle belirli bir süre kullandıktan sonra tuşları çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Sorun teypin kafasında o zaman jameson teyplerde öyle belirli bir süre kullandıktan sonra tuşları çalışmıyor.

Umudu keseyim yani :S Baya iyidi ses çıkışı fln :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Umudu keseyim yani :S Baya iyidi ses çıkışı fln :(

Tamirciye gösterin birde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 gündür teyp sıkıntısız çalışıyor :) Kendiliğinden düzeldi. :D
  • quote:

2 gündür teyp sıkıntısız çalışıyor :) Kendiliğinden düzeldi. :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.