Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba okullar nedeniyle pc'yi 1 hafta açmadım. Normalde cs:go'yu , Tencent emulator den pubg'yı çok rahat oynuyordum. Şimdi fps 10-30 arasında.Csgo da yükleme ekranında 120 fps'e kadar cıkıyor ama oyun başladıgında 10-30 arası devam ediyor bide pil hiç dolmuyor.ısınma sorunu yok.

pc sistemim :
    windows 8.1
    inter core i5-4200m cpu 2.50ghz
    6 gb ram
    64 bit
    nvida geforce gt 740m

• Prize takılı şekilde.. denetim masasına girip güç seçeneklerinden performans moduna ayarlayın birde ekran kartı driver gelmişse eğer güncelleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    prize takılı bir şekilde performansda kullanıyorum ve driverlerimin hepsi güncel durumda
  • Ara sıra mavi ekran yada pc gidip gelme oluyor mu? Birde laptop adaptörünü kontrol etmelisiniz belki dalgalanma yapıyor.. ram da sorunlar olmuş olabilir yazılımsal sorun yoksa donanımsal olabilir deneme yanılma yapmalısınız tam bir neticr için de ariza tespit yaptırabilirsiniz.

• Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    arada mavi ekran oluyor ama çok nadir.ekranda gidip gelme olmyor. adaptörün dalgalanmasını nasıl kontrol edebilirim. arıza tespiti nereden yapabilrim bir program var mı?

bide geçen bana Farbar Recovery Scan Tool taraması yap demiştin bir bakar mısın sonuçlara?

Farbar Recovery Scan Tool taraması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empye -- 5 Ocak 2019; 14:54:4 >
  • Empye kullanıcısına yanıt
    Şuan mobildeyim göremiyorum fakat.. arıza tespit için en yakın bilgisayarcıya gidebilirsin ara sıra mavi ekran gelmesi bahsettiğim gibi ramlardan olabilir ramlarda problem varsa yapabilir. O dalgalanma olayını da oradaki eleman yapar onda ölçü aleti vardir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen Yardım!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.