Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonu Turkcellden aldım Cycorder için QuickPWN yaptım versiyonunu bilmiyorum telefon türkçe...

Demin Bi siteden Ziphone die bişi yükledim telefonu bilgisayara bağladım kapatıp açtı kendi kendine ama şimdi Ekranımda

Bi cd iTunes yazio altındada Usb işareti var itunes açtım restore ve update et dio ama edersem herşey silincek die korkuyorum jailbreakden yüklediklerim filan lütfen yardım edin acil....

• Power ve home tuslarina elma logosu gelenekadar basili tut reset aticak bu sirada usb takili olmasin
  • bağlı değil fakat yine bu işaretler çıkıyor..
  • Beyler quickpwn yükledim firmware imi de örendim yüklüyorum fakat quickpwn açtım home tuşuyla power tuşuna basın dedi bastım kapandı açtım sonra apple işareti çıktı sonra yine iTunes Üstünde bi cd işareti altında usb işareti çıktı ve quickPWN gönderme raporu verdi napcam lütfen yardım edin...
  • kardeşim beni iyi dinle.öncelikle itoun un son sümü olmamasına dikkat et 7.x bir sürümünü bul.daha sonra firmware indir istediğin tavsiyem 2.1 dir(istediğin oyunu ve programı rahatlıkla yüklersin) ve dedğin programı elinde bulundur.(quikpawn mıydı neydi)telefonun bekleme modundayken itoun sla firmware yükle daha sonra quik xx programıylada unlouck işlemini tamamla.bu arada senden ufak 2 dosya isteyecek onu da burdan bulabilirsin iyi araştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan5005

kardeşim beni iyi dinle.öncelikle itoun un son sümü olmamasına dikkat et 7.x bir sürümünü bul.daha sonra firmware indir istediğin tavsiyem 2.1 dir(istediğin oyunu ve programı rahatlıkla yüklersin) ve dedğin programı elinde bulundur.(quikpawn mıydı neydi)telefonun bekleme modundayken itoun sla firmware yükle daha sonra quik xx programıylada unlouck işlemini tamamla.bu arada senden ufak 2 dosya isteyecek onu da burdan bulabilirsin iyi araştır...

Kardeş Quickpwn yaptım usb işareti fln çkmadı fakat Telefonu baştan başlattım Apple Elması çıktı Bekledim açılmıyo hep orda o işaret kalıyo bilgisayara bağlayıp Restore yapcaktım Itunes görmüyor Passcode olduğu için ulaşamadığını söylüyor napablrm.. ?
  • power tuşuyla home tuşuna basılı tut restart at...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan5005

power tuşuyla home tuşuna basılı tut restart at...

Yok abi hepsini denedim apple işareti çıkıo duruo bekliyorum bırakıyorum kendi haline beyaz ekran oluyo yine Mal bi elma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.