Şimdi Ara

Acil yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hata yapıp gittim Bravo aldım. Aslında kafamda başka bir araç vardı ama milletin gazına gelip aslında beğenerek bravo aldım. Ancak siyah araba sevmem gittim siyah aldım. Bir kere test ettim birazda bu fiyatlara başka bu perfonmans ve donanımda arac bulamadığım için yılbaşını bile beklemeden son günü aldım.
    Anca direksiyonuna oturduğumdan beri bir türlü ısınamadım bu arabaya gidişi güzel her türlü konfor var otomatik az olmasada yakıt tüketimi güzel ama olmadımı olmuyor işte. Bir türlü araç içime sinmiyor :( Sizden ricam bana fiyat konusunda yardımcı olun bu arabayı kaça satmalıyım sizce çok zararda etmek istemiyorum

Araç 13.000 km de 2010 model multijet dynamic dualogic rock siyah stil yada sport paket olması lazım 17 jant ve lastikler spoiler marşpiyelli olandan.31.12.2011 Fırat oto dan expertizi var 2 hafta önce 12.300 lerde yılı dolduğu için Birmot zincirlikuyuda periyodik bakıma girdi.En az 1 yıl yada 20.000 km tek kuruş masrafı olmayaca. Boya,değişme,borcu vs hiç bir problemi yok. Sahibindende koydum ama pek arayan soran olmadı.
    Ne dersiniz çevrenizde binilecek bir kuruş masrafı olmayan binici arkadaşınız varsa veya bana kaça satmalıyım yardımcı olacak arkadaşlarımdan mesaj bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.