Şimdi Ara

ACİL YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR PRETEC SD WLAN VAR BENDE IMATE JAM ICIN FAKAT BUNU BIR TURLU TANITAMADIM YANI YUKLEMESINI YAPTIM EVDEKI WIRELESSI BULDUM BAGLANTIM AMA IP ALMIYOR YANI BAGLANTIDAN SONRA NETE GIREMIYORUM BANA YARDIM EDIN BASKA SEYLERI VARMI BAGLANTI AYARLARI? BENIM BILDEGIM?

• evdeki wireless inde modeminde dhcp var mi, aktif mi?IP yı otomatik aldirmalisin
  • pi manuel vermeme ragmen gırmıyor. ya bı yardım lutfen. sımdı adım adım yazıyorum.
    1- kartı takıyorum
    2- radıo on dedıkten sonra taratıyorum.
    3-bulunan aga baglantı saglıyorum sıfreyı gırıp.
    4-connected yazısı cıkıyor.
    5-ıpye baktıgımda alması gerekenı deıl 169 lu ıpyı alıyor.
    6- normalde 192.168.1. ........... numara alması lazımken alakasız ıp alıyor.
    7- bu yuzdende gıremıyorum. manuel verdıgımde herseyı yazıyorum ama the page can not be found dıyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
  • bu sorunu ilk kez duyuyorum...
  • çok onemli bilgilerin yoksa PDA nda hard reseti dene derim ben,
  • modemin kullandığı ip yi hp nin wi-fi kısmında ip adres bölümünde 'default gateway' ve name servers bölümünde
    'dns' kısmına giracaksin...
  • üstad sen demişsen dediklerin doğrudur muhtemelen de HP nin wi-fi kismina yazicaksin demişsin arkadaşın dediği cihaz imate jam, yanlis anlasilma olmasın diye belirttim sadece...
  • HOCAM DOGRU DIYORSUN İMATE-JAM YA INANIRMISINIZ HIZLI SISTEMLE BILE GORUSTUM ADAM ALAKASIZ SEYLER DEDI. SIMDI ARKADASLAR OTOMATIK ALMIYOR ALDIGI TAKTIRDE 169 LA BASLAYA BI IP ALIYORKI BU BENIM ISIME YARAMAYAN BIR IP. MANUEL OLARAK DIYORSUNUZ EVET MANUEL OLARAKTA GIRDIM ARKADASLAR FAKAT YINE THIS PAGE CAN NOT BE FOUND. YANI SAYFA GORUNTULENEMIYOR DIYOR. SIMDI ARKADASLAR SIZE KALDIM. YAPAMADIM RESET ATTIM OLMADI MANUEL VERDIM OLMADI. ISIN GARIP YANI CARD WIRELESS MODEMI BULUYOR CARD. DELI OLMAK ELDEN DEIL. YARDIM ARKADASLAR PLSSS
  • SAOLUN BEYLER HALLETTIM SORUNU
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat2323

SAOLUN BEYLER HALLETTIM SORUNU

iyi güzel hallettinde problem neymiş onu da yazsan daha makbule geçerdi serhat
  • COK BASIT BIR PROBLEM. 1 NCISI DRIVER SORUNU. ONU PRETEC STESINDEN 2003 SE OLARAK DOWNLOAD ETTIM YUKLEDIM.
    2 NCI SORUN BENDEN KAYNAKLANAN BIR SORUN. 2003 SE DRIVERINDA WEB KEYI OTOMATIK COZ DIYE BIR SECENEK VAR. ONU KALDIRDINIZMI OLAY COZULUYOR. ALET MANTIK OLARAK COZEMIYOR TABI SONRADA APIPA DAN IP ALIYOR. AMA 2 GUNUMU ALDI BI CELTIGI KALDIRMAK :) BULANA KADAR OLDUM SAOLUN BEYLER. YAPAMAYAN OLURSA YARDIM EDEBILIRIM :)
  • problemi de yazdığın içim teşekkürler mutlaka okuyup işine yarayan olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.