Şimdi Ara

acıl yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaslar acıl olarak yardıma ıhtıyacım var
    ben evde olmadıgım bı zaman kuzenım bı program yuklemıs ama daha sonra sılmıs ne oldugunu bulamıyorum
    neyse pc acılısında wındıws xp yazısı gelıyor daha sonra salıselık olarak bı mavı ekran daha sonra restart atıyo aynı sekılde bu dongu devam edıyor baska bır pc de HDD yı takıp calıstırdıgımda ıse aynı yazı gelıyordu bende wındows u repaır etmek ıstedım aynı mavı ekran daha sonra normal yonetten bıcımlendırdım ve baska bır pc de format atıp tekrar yukledım hıc bı sorun yoktu
    kendı pc me HDD koydugumda aynı mavı ekran gelıyor bı turlu baslamıyor ram lerı degıstırdım aynı sıkıntı bıos a reset attım aynı sıkıntı devam edıyor
    sorun ne olabılır???

lutfen yardım

• anladığım kadarıyla cevap vereyim :

sen eğer kendi hdd ni başka pc de formatlayıp xp kurduysan zaten o kurduğun xp donanım farklılığından senin pc de çalışmaz

yapman gereken şey kendi pc ne takılıyken formatlamak ve kurmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Mart 2006; 3:36:38 >
  • maalesef aynı sekılde devam edıyo format attım yıne yukleme sırasında
    oncelıkle fızıksel bellek bosaltıldı dedı
    daha sonra
    yıne aynı sekılde mavı ekran gelıp
    ***STOP 0x000000050(0xC1C06000,0x00000000,0x00000000,0x00000000) Page_fault_in_nonpaged_area

altındada yenı ekledıgınız software ve hardware lerı cıkarın dıo kı
    ekledıgım bısey yok
    klasık floopy cd HDD ekran kartı Ethernet
    neyse daha sonra
    egerkı problemınız devam edıyorsa bıosu dısable yapın vırus taraması yapın falan fılan
    dıye mavı ekran gelıp duruyo
  • bence sen cd ile değilde önce disketle biçimlendir F DİSK olayı yani ....

2, seçenek belkide c: partitionunda bad sector vardır bide d: ye kurmayı dene
  • Formatlamadan önce kurtarma konsolunda(repair) chkdsk komutunu çalıştır hdd yi bi tarasın durduğu yerde sorun var demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    YARDIM EDIN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.