Şimdi Ara

Acil yardim LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, yanlis yere konu actiysam kusura bakmayin. Laptopta sorun oldugu icin telefondan baglanmak zorunda kaldim.
    Probleme gelince. Acer marka laptopum var
    Windows 7 kuruluydu. Gecen gün güncelleme yapti kapandi ve bir daha acamiyorum. Windows baslatiliyor yazisi geliyor. Sonra bilgisayarinizi onarmak icin diye bir yazi cikiyor. Ona basincada saatlerce bekliyorum yine bisey olmuyor. Bios ayarlarina baktim hersey normal. Ayrica güvenli mod yok. Cd veya dvd 'den calistirip windows cd ile format atmak istedim cd yi okumuyor. Yani hic bir sekilde ne format atabiliyorum nede baska bisey. İnternetten arastirdim herseyi denedim ama olmuyor. BİOS pilini cikarttim bios'u sifirladim. Ram kartlari cikarttim degistirdim yine olmadi. Hdd bozulmus olamaz laptop hic yerinden kipirdamadi. Sadece guncelleme yapti kapandi. Sabah acinca boyle bir problem cikti
    Aranizda yardimci olabilecek bi arkadas varsa cok sevinirim
    Simdiden tesekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenli mod'a girememeniz ve ekranın gelmemesi yapılabilecek bir şeyin olmadığını gösteriyor.

Güvenli mod'a girebilseydiniz birşeyler yapabilirdik.

Teknik servise götürmelisiniz.
  • Tsk ederim. 3-4 gün ugrastim. Ama en sonunda USB ile win7 ultimate yükleyebildim. Tabi formatta attim. Fakat sürekli HDD hatasi veriyor. Windows acilirken F1 basin diyor ancak öyle aciliyor her seferinde. Birde windows HDD hatasi buldu verilerinizi yedekleyin diyor. Yedekledim ama yine ayni uyari geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1'e basın diyorsa ya bios pili bitmiştir ya da disk bozulmuştur.ancak yedekleme yapın diyorsa kesinlikle disk
    bozulmuş demek istiyorum.emin olmak için hd tune ile diskinizi taratın onarmak sanırım mümkün değil ancak yüzeysel bir şey ise HDD regenerator deneyin yine olmaz ise durum kötü

http://forum.donanimhaber.com/m_37218495/tm.htm
    burası da yardımcı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.