Şimdi Ara

Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, telefonumu (Sony Xperia S -LT26i-) bugün root ettim, sistem dosyası kaldırırken google play store ile ilgili bir dosyayı kaldırmışım. Google Play Store ikonuna bastığımda bağlantı yok hatası alıyordum. Kendi kendime fabrika ayarlarına çevirirsem muhtemelen eski haline döner diye düşünüp bu işlemi gerçekleştirdim. Telefon fabrika ayarlarına döndü, Google Play ikonuna bastığımda ise yine aynı hatayı aldım. Bir kullanıcı forumda bir konu açmış bununla ilgili olarak (http://www.****.com/forum/konu/%C2%A8root-android-marketi-silinen-veya-marketi-olmayan-telefonlara-kurma-islemi.621016/ ) bu adımları izleyecektim ancak fark ettim ki telefonun fabrika ayarlarında bir dosya yöneticisi yüklü değilmiş. Yani telefon dosya yöneticisi olmadan gelmiş. Konuda arkadaşın bahsetmiş olduğu Root Browser adlı programın apksını hafiza kartıma atıyorum ancak bunu kuramıyorum herhangi bir dosya yöneticim olmadığı için. Google Play de çalışmadığı için indiremiyorum da. Sorunu umarım tanımlayabildim. Çok acil yardımınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler..

• cihaz rootla tekrar dosya yöneticisi(Root Explorer v3.1.9)vb ile uygulmayı kopyala yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 20 Ekim 2014; 22:21:41 >
  • Cihazı rootlayıp internetten root Explorer i indireceksin.
    Bu araa sildiğin şeyin yedeğini almışmıydın? Neyi sildiğini biliyormusun?

Edit: dosya Yöneticisi olmadığı için root exploreri telefondan indir sonra indirilenler den aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HusseinBagci -- 20 Ekim 2014; 22:49:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Pc Companion'dan onar seçeneğini kullanarak aygıta stock rom attım. Sorunum çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.