valla ben elektronik konusunda tek tercihim vardır. oda philips. başka marka tanımam. philips in 8608 modeli var 100 Hz. carrefourda 6 taksitle 1.300 civarında onuda bi incele derim.
birde 100 Hz in farkını sadece dvd ve dijital yayın izlerken farkedersin. noröal analog yayın veya vcd de anlayamazsın.
değermi dertsin 100 hz almaya. bence şu anda değmez. çünkü plazmalar gittikçe ucuzluyor 1 seneye kalma 4 milyar a iner fiyatı. çünkü lcd tv devri bu devir.onlar piyasaya çıktı.
100 Hz farkını hareketsiz resimlerde bile farkedersin. Fosfor tabakası 20ms'de bir yerine 10ms'de bir yenilendiği için görüntü daha az titreşimli olur.
Arkadaşlar sony samsung diye ayırdetmeyin, kullanılan parça önemli. sonynin trinitron teknolojisini kullanan bi sürü marka var. trinitron olduktan sonra kabinin markası show bile olsa o sony sayılır. bu arada samsungun görüntü kalitesi bana da çok iyi geldi. ben de sony tutkunuyum ama samsung şimdi gerçekten güzel. bence samsung, aradaki fiyat farkını düşünürsek tabii.
TABİİ Kİ SONY
slm. ben SONY 29FX66 almayı düşünüyorum taksitle. kullanan varmı yorumlarınız neler.
@hakkinen tavsiye ederim.Ben LS60 aldım onbeş gün oldu.Ancak dün akşam tam anlamıyla kurabildim. Bildiğim kadariyle FX66!nın fazlalığı pip olması bunun dışında bir fark yok.PC bağlıyacaklar için nede olsa görüntü kalitesi monitörü yakalıyamıyor.En iyi görüntüyü s-video dan alabilisiniz. (denenmiştir.)son anda aklıma geldi.Aklımda kaldığı kadarıyla fx66 nın speakerları,ls60 dan 5 watt fazla diye biliyorum.Sonuçta Virtual dolby var.Evet!.. Bir 5+1 sisteme benzemez ama özellikle uydu yayınlarda(kaliteli kanallarda)ses farkı hemen hissediliyor.Hemde bariz biçimde
Son anda bi düzeltme yapmam gerekiyor.FX66 modelinin akşam elime geçen sony broşüründe (pip) özelliği yazmıyor.Ama bi sitede pip olarak yazıyordu.Dilerim kimseyi yanıltmamışımdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme