Arkadaşlar aracımın artan kullanım maliyetleri sebebiyle hazır havalarda düzelmeye başlamışken 1 aylık yakıt masrafı karşılığına denk gelecek türde bir bisiklet almak istiyorum. Evim en üst katta ve hırsızlık olayları sebebiyle asansörle en üst kata çıkarmam gerekecek günlük.
Boyum 1,74 kilom ise 96
Jant ebatı olarak olabilecek en ufak boy olduğunu düşündüğüm 24" jantta karar kıldım ama doğrumu ettim bilemedim.
Bir de önemli husus 3,5 yaşındaki oğlumu her sabah kreşe bırakıyorum öğlenleride kreşten alıp eve dönüyorum. Günde ortalama 10-15 km civarında bir yol yapmam gerekiyor. Bu yolun neredeyse yarısı birazda güzergahıma göre yokuşlu bölümlerden oluşuyor. Kalpte inceden bir aort kapağı sıkıntım da mevcut ve doktorlar fazla kastırmadan yürüyüş bisiklet yüzme tarzı egzersizler öneriyorlar.
Bütçemde dibine kadar kısıtlı olduğundan aklımdaki modeli paylaşmak istiyorum. Yahutta kabaca bu fiyat aralıklarındaki tavsiyelerinizde benim için önemli. Bu işten gerçek anlamda anlayanlardan yardım bekliyorum. Arkasına çocuk koltuğu da bağlayacağım. Bulduğum ilan bu:
26" 16 yada 17" kadro size uyar. 24" biraz küçük. 2. el bakıp daha kaliteli bir model almanızı öneririm. Seçtiğiniz modelin jantları tek kat kolay akord bozar hem 96 kilo hem ek yolcu ağırlığı ile sıkıntı yaşarsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme