Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN...explorer.exe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bügün bilgisayarımı açtım ve karşıma explorer exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.bu durumdan dolayı özür dileriz mesajı çıktı.tamam dedim ve 5 saniyr sonra tekrar çıktı.tine tamam dedim ve bu habire tekrarlıyor.tamam diyince sanki masaüstünü yenile demişim gibi masaüstü gidiyor ve 2 saniye sonra tekrar geliyor.bu durumdan nasıl kurtulabilirim.?

hatanın olduğu yer 6.0.2900.2180 mydocs.dll.bu ne anlama geliyor bi bilen varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çaka Bey -- 10 Ekim 2007; 20:09:20 >

• Eger internet Explorer istediginiz gibi calismiyorsa ve hatalar veriyorsa yeniden kurmak en akillica yol, ama nasil, Program ekle kaldirdan bu isi yaparsaniz bozukluklarin hicbirini giderme sansiniz olmayacaktir.

1.) Windows XP kurulum CD nizi takin.

2.) Start/Run. Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin (copy paste en iyisi)

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf

"OK" deyip simdi eski arizalar yok oldu cünkü yepyeni bir exploreriniz oldu.
  • evt emra6600 arkadaşımın dediği doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.