Şimdi Ara

LG REMOTE PROGRAMI HATASI LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Ben forumda yeniyim.Bu yüzden öncelikle herkese selam etmek isterim.Ben 55LG LW550 model bir tv aldım.Ve tv yi ethernet kablosu ile modeme bağladım.Htc incredible s telefonuma da marketten Lg remote programını indirdim.(doğru olanını).telefonu da kablosuz olarak bağladım .lakin ne yaptıysam telefon tv yi görmüyor.aynı telefonla bir mağazada aynı marka ve model tv de denedim anında gördü ve bağlandı hatta kullandım.ama evde neden olmuyor anlamış değilim.tv yanında gelen nero da kurulu bilgisayarıma üstelik.LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

• kardeşim öncelikle lg remote programında connect yeri vardır ordan televizyonun markası çıkar ona tıklayınca televizyonun alt sağ köşesine yazı gelecektir şifre gir diyecektir şifreyi boş gecerek kumandadan direk Okeyleyebilirsiniz .. telefon connet olduktan sonra yeşil ışık yanacaktır ondan sonra kullanabilirsiniz eğer bağlantıda televizyonu göremiyorsanız televizyonun ağ ayarlarından ip elle veriniz
  • veli kardeşim malesef dediğini yapsamda olmuyor.connect desemde tv yi hiç görmüyor.nasıl yapablirm
  • kardeşim tv ile telefon aynı modem üzerinde demi ? aptalca bi soru ama belki bilgin yoktur diye diyorum ve lg tv remote mi kullanıyorsun yada farklı bir remote programı mı _ ben samsung galaxs de kullanıyorum lg tv remote var gayet başarılı bir şekilde bağlantı kuruyorum .. ayrıntılı şu videoyu izleye bilirsin..

http://www.youtube.com/watch?v=Pam2ZtPw0N4
  • tv ethernet kablo ile bağlı telefon ise kablosuz ile bağlı.televizyonla gelen nero yu da kurunca tv den bilgisayarımdaki bütün dosyaları dlna yardımı ile görebilmeyi başardım.ama telefondan remote kontrolu çalıştırdığımda televizyonu görmüyor.doğru remote programı ayrıca.yani dvd ler olan için değil smart tv için olan.bazı arkadaşlarıma sordum onlar modemin güvenlik ayarlarından kaynaklanabileceğini söylediler.firewall kapatıyorum modemin ama yine aynı.ayrıca ben wirelss den iki bilgisayar bağladığımda dahi iki bilgisayarı ağ bağlantılarım bölümünde göremiyorum.nedir hiç anlamadım.senin evindeki modemin markası nedir acaba?modem markasından sorun olabilir mi?
  • ayrıca video yu da izledim.yani ben remote açtığımda tv yi hiç bir şekilde göremiyor
  • Sizde bir problem yok, problem LG remote kontrolde.
    Program tam anlamıyla her telefon ve her android sürümü ile tam olarak uyumlu çalışmıyor hatta ios da bile problem çıkardığı oluyor.
    Ayrıca Htc sahiplerinden kullanamayan çok kişi var. (Ben de Sony Eric. ile eşleştirmeyi başaramadım ama ipad2 anında buluyor.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama kendi telefonumla media markt da kendi evimdeki telefonumun aynısıyla lw5500 ile denedim orda oldu.tek fark ordaki tv nin wireless olarak bağlı olmasıydı.ama evde aynı tv olmasına rağmen görmüyor.acaba dongle olması şart mı?ya da modem yüzünden mi?
  • yok wirelles olması önemli degil bende evde ethernetle bağlıyorum tv yi wirellesdan telefonla bağlıyorum...modem filtre yapıyor olabilir ama internete girebiliyorsanız biz sorun çıkacagını sanmıyorum programı silip tekrar kurmayı deneyin telefona belki programdan kaynaklıdır.
  • bende tp-link var modem lg nin her yeri sorunn sorun flash player sorununu halen çözemediler keşke samsung tercih etseydik ...
  • bir de onu deneyeyim ne yapayım bari.ama açıkcası bende samsung almadığım için pişman oldum.bu kadar sorun olamaz ya!
  • modem için airties aradım defalarca adamlarda bilmiyor.modemde filtre olabilir diyorum firewall kapat diyorlar yapıyorum yine netice alamıyorum.bu arada acaba senin pc ağ bağlantılarına girdiğinde wireless üzerinden telefonunu görebiliyor mu?
  • değerli dostlar
    lg 42 lv375s model led tv kullanıyorum.. Ethernet kablo ile internete bağlanırken lg remote sorunsuz çalışıyordu..
    Geçen gün Adana Media Marketten Dongle Wifi aldım ve internete sorunsuz bağlanıyorum.. Fakat lg remote tv yi görmüyor...
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim...
  • selam arkadaşlar.42lw570S led tv'yi yeni aldım.dün akşam uyduda kanal araması yaptırdım.kanal ayarı bittikten sonra liste düzenlemesi yaptım.kumanda ile proğramları aşağı yukarı tararken kumanda iş göremez oldu.kanal değişmiyor,ses açılıp kapanmıyor.radyo istasyonunda dondu.fişi çekip bekledim .sonra yine taktım aynı.radyo kanalı sabitlenmiş gibi.kumanda sağlam.tv nin yan düğmelerini kullandım aynı.tv kanal değişmiyor,ses açıp kapamıyor.benim tahminim uydu mu dondu.resetlemek için fişi enerjiden çıkarıp taktım aynı.değişen birşey yok.lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Sizde bir problem yok, problem LG remote kontrolde.
    Program tam anlamıyla her telefon ve her android sürümü ile tam olarak uyumlu çalışmıyor hatta ios da bile problem çıkardığı oluyor.
    Ayrıca Htc sahiplerinden kullanamayan çok kişi var. (Ben de Sony Eric. ile eşleştirmeyi başaramadım ama ipad2 anında buluyor.)

Hocam bu lg remote ile bağlantı kurma sistemini detaylı anlatır mısın sana zahmet. Lg lm669s serisi ve iphone4 kullanıyorum.
    Her iki zihaz da kablosuz olarak bağlıdırlar internete
  • Arkadaşlar bende 5 aydan beri çalışmıyor diye şikayet ediyordum ama artık çözdüm.
    Nasılmı google olay dan LG nin Watcbig! Programını indirin. (Telefona ) ve uygulamayı açın. Ayarlar bölümünde TV yi görücek ve şifreyi vericek. O şifreyi LG remote programına girin çözülsün. Benim telefonda TV yi görmüyordu ama GATC bug sayesinde gördü.
    Bu gün fark ettim 5 aydan sonra tekrar kullanmak süper.
    Dediğim gibi bende bu şekilde çalışdı umarım sizdede çalışır.
    TV. LG 47 lm620s
    Tel.nexus4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya eski konu ama benimde calisan uygulama calismaz olmustu tvden wifi direct ile teli once kablosuz gordurmek gerekiyormus ben bu sekilde hallettim.Calismamasi telefonu sifirlamistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.