Şimdi Ara

SAMSUNG SMART TV ANDROİD KUMANDA UYGULAMASINI BİR TÜRLÜ KURAMADIM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung UE40H5570 model bir televizyon aldım. Bunun android kumanda uygulamasını tablet ve cep telefonuma kurmak istedim. kendi kılavuzunda samsung smartview 2.0 kurmamızı söylüyor. bende marketten bu uygulamayı buldum ancak bu uygulama cihazlarınızla uyumlu değildir diyoyor (Cihazlarım tablet samsung galaxy tab 10.1 telefon ise sony xperia ray). o yüzden bunu kuramadım. Marketten benzer uygulamaları indirdim ancak bu seferde televizyonla bir türlü bağlantı kuramadım. bunun için televizyon veya modem üzerinde yapmam gerken özel bir ayarmı var acaba. Bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olurlarsa memmun olurum.

• bende samsung yok ama samsung'un uygulamasının apk'sı vardır belki baktınızmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet baktım apk'sı var onu indirip kurun sorun kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt
    link verebilirmisin benim baktığım apk ların hiçbiri uymadı.
  • Sorunum hala çözülmedi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar yokmu samsung H serisi android kumanda uygulamasını kullanan. bir yardımcı olun lütfen
  • Bende h serisi bir TV aldim kumanda uygulanasi ariyirum ancak bulamdim bulduklarim f serisine kadar destekliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende arıyorun. Apk sınıda buldum telefona attım ama bir türlü kurdurmuyor.
  • Malesef samsung bu konuda çok kötü. Marketteki smart tv uygulamaları diğer tv lerde sorun yaşamadan çalışırken samsungun 2014 yani H serisinde çalışmıyor. Hadi ondan vazgeçtim kendi sitesinde yayınladığı samsung smart wiev 2.0 bile televizyona bağlanmıyor. ne telefondan ne tabletten nede bilgisayardan bağlanabildim. bir ara bilgisayardan bağlanmıştım ancak TV ye bir güncelleme geldi salak gibi o güncellemeyi yükledim ondan sonra bilgisayardan da bağlanmaz oldu. müşteri hizmetlerini aradım uygulamayada güncelleme geleceğini söyledi yaklaşık 1-2 hafta önce onada güncelleme geldi ancak nafile bağlanmıyor. bu konuda samsung çok kötü sırf bu yüzden LG yada simens almadığıma pişman oldum doğrusu
  • RACO38 kullanıcısına yanıt
    Smart wiev ile bağlanmayı bende beceremedim. Samsung u tercih etmemin sebebi smart tv konusunda diğerlerinden daha iyi olduğunu düşünmemdi ama dün carrefourda philips in 47" androidli bir tv sini 2099 tl ye gördüğümde keşke biraz daha bekleyip androidli bir tv mi alsaydım diye düşünmeden edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 27 Ekim 2014; 14:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unutulmaz37

Smart wiev ile bağlanmayı bende beceremedim. Samsung u tercih etmemin sebebi smart tv konusunda diğerlerinden daha iyi olduğunu düşünmemdi ama dün carrefourda philips in 47" androidli bir tv sini 2099 tl ye gördüğümde keşke biraz daha bekleyip androidli bir tv mi alsaydım diye düşünmeden edemedim.

Aynen katılıyorum. en azından samsungdaki gibi sınırlı kısıtlı uygulamalara mahkum olmazdık. Sözde smart tv Türkçesi akıllı Tv ancak bu TV lerin aklı sadece kullanıcıyı nasıl soyar onlar üzrinden nasıl para kazanırım üzerine programlanmış. Milleti kazıklamak için TV yapıyorlar adınada smart diyorlar. smart ama sadece kendilerine smart biz bir smartlığını göremedik. Baksana bir kumanda uygulaması için bile elli tane yazı yazmak zorunda kalıyoruz. Eğer ben alırken android uygulamalı bir TV olsaydı inan 500-1000 fazla verir onu alırdım hiç olmazsa android özgürlüğünü yaşardım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.