Şimdi Ara

Opera kurulum hatası yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opera kurulum hatası yardım edermisiniz?

Opera kurulum hatası yardım edermisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opera Kurulum Hatası Çözümleri

Opera tarayıcısını kurarken "Opera kurulmuyor", "Opera GX kurulmuyor" veya "Opera kurulumu başarısız oldu" gibi hatalar alabilirsiniz. Bu sorunların çözümü için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin: Opera'nın sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun. Eski işletim sistemleri veya yetersiz donanım, kurulum hatalarına neden olabilir.
    • Antivirüs ve Güvenlik Duvarını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın: Güvenlik yazılımları bazen Opera kurulumunu engelleyebilir. Kurulum sırasında antivirüs ve güvenlik duvarınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Kurulum tamamlandıktan sonra bunları tekrar etkinleştirebilirsiniz.
    • Opera Setup Dosyasını Yönetici Olarak Çalıştırın: Kurulum dosyasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini belirleyin. Bu, kurulum için gerekli izinleri sağlar.
    • Opera Setup Dosyasını Yeniden İndirin: Mevcut kurulum dosyası bozulmuş olabilir. Opera'nın resmi web sitesinden yeni bir kurulum dosyası indirin ve kullanın.
    • Önceki Opera Kurulumlarını Kaldırın: Bilgisayarınızda daha önceki Opera kurulumları varsa, bunları kaldırın. Bu, kurulumda yaşanan çatışmaları önler.
    • Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın: Bilgisayarınızı yeniden başlatmak, geçici hataları temizler ve kurulum işlemini yeniden başlatır.
    • Opera Yardım Hattına Başvurun: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Opera yardım hattına başvurun. Size özel destek ve sorun giderme adımları sağlayabilirler.

Bu adımları izleyerek Opera kurulum hatalarını çözebilir ve Opera tarayıcısını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilginç opera daha önceden yüklümüydü yüklüyse üstüne kurma bide silip öle kurmayı dene
    eğer başka tarıyıcın varsa bide onu silip kurmayı dene belki düzelir ,ilk defa böle bişi görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vix

ilginç opera daha önceden yüklümüydü yüklüyse üstüne kurma bide silip öle kurmayı dene
    eğer başka tarıyıcın varsa bide onu silip kurmayı dene belki düzelir ,ilk defa böle bişi görüyorum

kurulumu kendi sitesinden indirdim perfect xp sistem daha önce hiç kullanmadım sadece İE 7 var
  • 1. Revouninstaller kur pc ye.
    onunla operayı tam teşekküllü olarak kaldır.

2. temp klasöründe ne var ne yok sil.

3. opera setup'u sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır de öyle kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.