Şimdi Ara

ACİL Yardım lütfen. FPS konusu ve PC özelliklerim Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşar Resimdede gördüğünüz üzere bu özelliklere sahip bir pc var elimde şuan. (LAPTOP). Oyunda 30 - 60 arası FPS alıyorum EN DÜŞÜK ayarlarda . Daha yeni format attım ve FULL driverleri yüklü. Eski mapta bu pcde oyun oynarken 90 100 arası verim aldığımı hatırlıyorum yeni map gelince 20 fps düşüş yaşandı grafiklerden ötürü. Peki bunun bi ilacı varmı, varsa nedir yardım lütfen.EN DÜŞÜKTE 50 FPS ÇOK YÜKSEKTE 35 FPS.. ARADA BÖYLÖ Bİ FARK OLMASI TUHAF.. DAĞLAR KADAR FARK OLMASI GEREKİYO
     ACİL Yardım lütfen. FPS konusu ve PC özelliklerim Hakkında ACİL Yardım lütfen. FPS konusu ve PC özelliklerim Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoisonDamage -- 26 Aralık 2014; 3:17:07 >

• destek lütfen
  • attığın yorum için sağol abicim çok yardımın dokundu şimdi defolup gidebilirsin.. KONU GÜNCEL.. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • ati ekran kartları mobil sistemlerde kötüdür yani normal diyebilirim
  • ama olay şu en düşükte 50 fps en yüksekte 40 fps aradan 10 15 fps fark ediyo saçam değil mi ? asus laptobum var en yüksekte 60 en düşükte 180 fps
  • oyun esnasında cihazın işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerini paylaşır mısın ?
  • cpu 71 ekran 67 hardisk 51
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.