1 Gb Kingston datatraveller flash diskim, bir bilgisayardan virüs bulaştığı için, daha önce kullandığım bütün bilgisayarlarda şimdi, "aygıt tanınmıyor" hatası veriyor. yanlışlıkla olsa dahi format atılmadığından adım gibi eminim. easy recovery programı ile içindeki önemli belgelerimi kurtarmaya çalıştım ama program flash diski görmedi maalesef.
bu sorunu nasıl çözebilirim. bilgisi olan varsa lütfen yardım...
şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: fethiyegunesi
Arkadaşlar Merhaba
1 Gb Kingston datatraveller flash diskim, bir bilgisayardan virüs bulaştığı için, daha önce kullandığım bütün bilgisayarlarda şimdi, "aygıt tanınmıyor" hatası veriyor. yanlışlıkla olsa dahi format atılmadığından adım gibi eminim. easy recovery programı ile içindeki önemli belgelerimi kurtarmaya çalıştım ama program flash diski görmedi maalesef.
bu sorunu nasıl çözebilirim. bilgisi olan varsa lütfen yardım...
şimdiden teşekkürler
Caren yok format a tacaksın flash diske , tanıyan pc olsaydı kurtarırdın ama tanımıyorsa format son çözüm.
aynı şey benimde başıma geldi ilk taktığın bilgisayarın tanıması lazım eğer olmassa format atmaktan başka çaren yok
Easy Recovery'nin içeriğini göremediği sabit diskten başka yazılım ile verilerini kurtarmış biri olarak bence diğer kurtarma programlarını (Stellar Phoenix, Get Data Back, Recovery Studio vs.) denemeden diskinize format atmayın. Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme